Investiție de peste 3,5 milioane de euro, respinsă a treia oară de consilierii municipali din Medgidia

Consiliul Local Medgdia s-a întrunit ieri în ședință, având pe ordinea de zi cinci proiecte de hotărâri. După o ședință tensionată, doar două din cele cinci proiecte de hotărâri au întrunit numărul necesar de voturi fiind aprobate. Astfel, o investiție de 3,5 milioane de euro a fost din nou blocată de Consiliu Local.

Consilierii locali din Medgidia au votat cu un număr de 18 voturi proiectul privind eliminarea neconcordanței din H.C.L. nr. 67/20.06.2018, în sensul că titlul proiectului își schimbă denumirea în „Modernizarea sistemului de iluminat public pe raza UAT Medgidia” din „Modernizare, extinderea și optimizarea consumului energetic – sistem de iluminat public în municipiul Medgidia”, celelalte prevederi ale hotărârii rămânând neschimbate.

Cel de-al doilea proiect aprobat cu un număr de 13 voturi privește revocarea H.C.L. nr. 121/26.07.2017, privind zonarea municipiului Medgidia și revenirea la zonarea aplicabilă în anul 2016, începând cu data de 01 ianuarie 2019.

Investiția din Medgidia, din nou blocată de Consiliul Local 

Proiectul de hotărâre cu numărul 1 aflat pe ordinea de zi, privitor la aprobarea documentației P.U.D. pentru construirea unei hale de producție, spații administrative și anexe în municipiul Medgidia, str. Silozului nr. 105A, nu a întrunit din nou cvorumul cerut de lege pentru a fi aprobat.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Este pentru a treia oară când acest proiect de hotărâre se află pe ordinea de zi a consilierilor. Consiliul Local a mai fost convocat anterior în ședințe extraordinare și de îndată pentru a supune dezbaterii și aprobării proiectul. Astfel, o investiție de peste 3,5 milioane de euro, care ar fi creat numeroase locuri de muncă și ar fi contribuit la dezvoltarea economică a municipiului Medgidia, a fost din nou blocată.

Proiectul referitor la aprobarea încetării aplicabilității H.C.L. nr.24/31.03.2016 de modificare a anexei la H.C.L. nr. 153/18.12.2014 de actualizare a altor taxe locale decât cele stabilite de Codul Fiscal (cap. III și IV din Anexa nr. 1) nu a întrunit numărul necesar de voturi pentru a fi admis.

Totodată, cel de-al treilea proiect de pe ordinea de zi, referitor la aprobarea documentației aferente serviciului de capturare, transport, adăpostire și alte operațiuni sanitar veterinare pentru câinii fără stăpân din municipiului Medgidia și stabilirea modalității de atribuire a contractului a fost retras de pe ordinea de zi de către inițiator.

Citește și:

11 proiecte de hotărâre au fost aprobate în ședința de Consiliu Local Medgidia

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.