Bani
Bani
Primăria Limanu a lansat recent o licitație în Sistemul Electronic de Achiziții Publice pentru delegarea gestiunii prin achiziție publică de servicii a activităților de sortare, tratare mecano-biologică și depozitare a deșeurilor municipale din comună, fără punerea la dispoziție a infrastructurii tehnico-edilitare.

Potrivit datelor înscrise în fișa de date a achiziției, este vorba despre sortarea deșeurilor de hârtie, carton, metal, plastic și sticlă, colectate separat din deșeurile municipale în stații de transport, inclusiv și transportul rezidurilor rezultate din sortare la depozitele de deșeuri și/sau la instalațiile de valorificare energetică.

Totodată, achiziția prevede și eliminarea, prin depozitare, a deșeurilor reziduale, a deșeurilor stradale, a deșeurilor de pământ și pietre provenite de pe căile publice, a rezidurilor rezultate de la instalațiile de tratare a deșeurilor municipale, precum  și a deșeurilor care nu pot fi valorificate, provenite din activități de reamenajare și reabilitare interioară și/sau exterioară a locuințelor la depozite de deșeuri nepericuloase.

Valoarea investiției ajunge la suma de 1.458.000 lei, fără TVA.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Achiziția este împărțită în trei loturi. Primul dintre acestea prevede prestarea activităților de sortare a deșeurilor și are o valoare de 693.000 de lei fără TVA. Operatorii economici interesați de acest lot trebuie să depună o garanție de participare în valoare de 6.930 de lei.

Al doilea lot prevede prestarea activității de tratare mecano-biologică a deșeurilor și are o valoare de 288.000 de lei. Operatorii economici interesați de acest lot trebuie să depună o garanție de participare în valoare de 2.880 de lei.

Al treilea lot face referire la activitatea de eliminare, prin depozitare, a deșeurilor reziduale și are o valoare de 477.000 de lei, iar operatorii economici interesați de acest lot trebuie să depună o garanție de participare în valoare de 4.777 de lei.

De asemenea, operatorii economici interesați de achiziție trebuie să demonstreze că a prestat, în ultimii trei ani, împliniți de la data limită pentru depunerea ofertei, servicii de natura și complexitatea celor prevăzute de achiziție: lotul 1 (activități de sortare, sortarea unei cantități minime de 700 de tone pe an), lotul 2 (activitatea de tratare mecano-biologică, tratarea unei cantități minime de 3.200 de tone pe an), lotul 3 (activitatea de depozitare, gestionarea unei cantități minime de 3.600 de tone pe an prin administrarea unui depozit).

Durata contractului în cazul fiecărui lot este de 12 luni, iar oferta trebuie să fie valabilă până în data de 6 octombrie 2023.

Ofertele pot fi depuse până în data de 6 iunie 2023, ora 15:00, iar licitația se va desfășura în Sistemul Electronic de Achiziții Publice, în data de 6 iunie 2023, de la ora 15:00.

În cele ce urmează redăm integral fișa de date a achiziției:
Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Foto: Ilustrativ (www.pixabay.com)

OBSERVAȚII:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

 

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.