Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar
Consiliul Județean Constanța se întrunește în ședință extraordinară luni, 6 iunie, de la ora. 13.00 în sala “Remus Opreanu” din cadrul Palatului Administrativ.

Aleșii județeni sunt chemați să aprobe repartizarea pe unități administrativ-teritoriale a unor sume din cote defalcate din impozitul pe venit în anul 2020 pentru susținerea programelor de dezvoltare locală, pentru susținerea programelor de infrastructura care necesită cofinanțare locală, precum și pentru cheltuielile de funcționare pe care unitățile administrativ-teritoriale din județ, în mod justificat, nu le pot finanța din veniturile proprii, inclusiv din impozitul pe venit repartizat și din sume defalcate din taxa pe valoare adaugată pentru echilibrarea bugetelor locale.

Suma de 27.316.000 lei corespunzătoare cotei de 6% din impozitul pe venit estimat a se încasa la bugetul de stat în anul 2020, reprezentând fond la dispoziția Consiliului Județean Constanța, urmează să fie repartizată localităților din județ, pentru sustinerea programelor de dezvoltare locală, infrastructură care necesită cofinanțare locală sau pentru pentru cheltuieli de funcționare.

Citește și:

Primăriile primesc, într-un final, bani de la Consiliul Județean Constanța