Autoritățile locale din Techirghiol au predat unei firme cu sediul în Lazu lucrarea de montare de pavele și a unor borduri carosabile pe strada Ecaterina Teodoroiu. De remarcat că lucrarea a fost predată prin achiziție directă iar societatea a mai avut în trecut colaborări cu autoritatea locală.

Astfel, potrivit anunțului publicat în SICAP, Primăria Techirghiol a solicitat executia unor lucrări de îmbrăcare a 1268 mp trotuare cu pavele si montarea unor borduri carosabile (800ml) si pietonale (800ml).

Suma pentru care firma al cărei asociat unic este Strîmbeanu Constantin Aurel o va realiza este de 449.960,32 lei, fără tva.

Firma are sediul în Lazu, a fost înființată în 2005 și are ca obiect de activitate „Lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale”. În 2020, societatea a raportat o cifră de afaceri de 2 029 859 lei și 16 angajați.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Firma a mai realizat lucrări pe raza localității Techirghiol, dar nu numai.

În 2021 s-a ocupat de lucrări la Scoala Gimnaziala Nr. 36 din Constanța – structură a Liceului Teoretic Decebal, dar și de hidroizolația Liceului Decebal, de lucrări de reparații generale și de renovare la Liceul Teoretic Emil Racoviță din Techirghiol și la grădinița din localitate, dar și de refacerea terasei Seminarului Teologic Ortodox „Sf.Cuv.Dionisie Exiguul” din Constanța.

În plus, în Techirghiol s-a mai ocupat de lucrări de reparații la locuințele sociale, dar și de proiectarea si executarea lucrărilor de „Construire a parcării Pavilionului Băi Reci” și de numeroase lucrări la Primăria Eforie și la unitățile de învățământ din localitate.

În 2018, Primăria Techirghiol i-a vândut fără licitație administratorului Strîmbeanu Constantin Aurel un teren intravilan de peste 900 de metri pătrați, cu suma de 21.365 de euro.

Citește și:

Primăria Techirghiol angajează director. Care sunt condițiile de participare la concurs

Se redeschide Teatrul de Vară din Techirghiol. Când va avea loc primul eveniment

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar