Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar
Pentru a veni în sprijinul personalului medical din cadrul Spitalului Clinic de Boli Infecțioase, cu sprijinul Asociației „Dăruiește aripi”, Primăria Constanța a amplasat în curtea unității medicale 4 containere în care medicii, asistentele și infirmierele își pot trage sufletul câteva clipe.

Containerele, care sunt compuse dintr-o cameră și o baie, vor fi racordate, în cel mai scurt timp posibil, la rețeaua de apă, canalizare, căldură și electricitate. Dispun de pat, masă, aer condiționat, aerotermă și duș.

„Vreau să le mulțumesc într-un mod special medicilor, asistentelor, infirmierilor de la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase, pentru eroismul de care dau dovadă. Lucrează în weekend, lucrează non-stop, nu mai contează tură, nu mai contează gardă… Oamenii aceștia sunt aici pentru noi. Tocmai de aceea, în numele dumneavoastră, le mulțumesc!”, transmite primarul Decebal Făgădău.

În aceste containere, cadrele medicale se pot odihni, pot mânca, pot face duș, mai ales că cei mai mulți dintre ei nici nu mai ajung acasă, muncesc non-stop de când acest coșmar s-a abătut asupra noastră.

Citește și:

Primăria Constanța a alocat 2,5 milioane de lei pentru Spitalul Clinic de Boli Infecțioase. La ce vor fi folosiți banii

Iohannis anunță restricții fără precedent: IZOLARE la DOMICILIU pentru toți românii

Persoanele în izolare sau carantină vor fi supravegheate electronic

Prefectul județului Constanța, toate răspunsurile privind pandemia de coronavirus, cazurile de infectare și carantinații cazați pe raza județului Constanța

Un tânăr din Constanța, în izolare la domiciliu, prins de polițiști plimbându-se pe stradă. Va fi mutat în carantină la Hotel Flora din Mamaia

Ultimele cifre privind persoanele aflate în carantină și în izolare la nivelul județului Constanța

762 de cazuri de infecție cu coronavirus, în România: 186 sunt cazuri noi