Lucrări
Lucrări
Primăria comunei Ciobanu a lansat licitația pentru prima etapă de modernizare a drumurilor de interes local din localitate. 

Valoarea totală a investiției este de 8.030.684,59 lei, fără TVA, iar banii provin din Programul Național de Investiții Anghel Saligny.

Lungimea totală a străzilor ce vor fi reabilitate este de 6.388,04 metri.

Durata contractului de achiziție este de 21 de luni, iar ofertantul trebuie să își mențină oferta pentru trei luni, de la termenul limită de primire a ofertelor.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Operatorii economici trebuie să demonstreze că în ultimii cinci ani, raportați la data limită de depunere a ofertelor, au executat și dus la bun sfârșit lucrări în domeniul lucrărilor de geniu civil, în valoare de cel puțin 7.900.000 de lei, fără TVA.

Totodată, agenții economici interesați de achiziție trebuie să depună o garanție de participare în valoare de 80.000 de lei.

Ofertele pot fi depuse până în data de 14 februarie 2023, ora 15:00, iar licitația se va desfășura în Sistemul Electronic de Achiziții Publice, în data de 14 februarie 2023, de la ora 15:00.

În cele ce urmează, redăm integral fișa de date a achiziției:
Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Foto: Ilustrativ (www.pixabay.com)

OBSERVAȚII:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

Primăria Ciobanu, contract de aproape 300.000 de lei atribuit, prin achiziție directă, unei firmei din București pentru servicii de proiectare

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.