Primăria Techirghiol
Primăria Techirghiol
Primăria Techirghiol a lansat recent în Sistemul Electronic de Achiziții Publice licitația pentru reabilitarea, anveloparea și consolidarea imobilului instituției – Corp C1.

Valoarea achiziției este de 4.206.905,10 lei, fără TVA, fiind finanțată din fonduri ale Uniunii Europene, prin Planul Național de Redresare și Reziliență PNRR/2022/C5/2/B.1./1, Componenta 5 – Valul Renovării, iar durata contractului este de 24 de luni.

Operatorii economici interesați de achiziție trebuie să specifice cifra de afaceri medie anuală care, pentru ultimele trei exerciții financiare disponibile – 2020, 2021 și 2022, trebuie să fie de minimum 4.000.000 de lei.

De asemenea, ofertanții trebuie să depună o garanție de participare în valoare de 40.000 de lei.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Ofertele pot fi depuse până în data de 4 septembrie 2023, ora 15:00, iar licitația se va desfășura în Sistemul Electronic de Achiziții Publice, în data de 4 septembrie 2023, de la ora 15:00.

În cele ce urmează redăm integral fișa de date a achiziției:
Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Foto: Facebook Primăria Techirghiol

OBSERVAȚII:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

Achiziția de dezinfectanți de mâini lansată de Primăria Techirghiol, încurcată de firma care ar fi vrut să cumpere Hexi Pharma în 2016. Ce a decis Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.