Publicitate
dezvoltator imobiliar apartamente de vanzare constanta solid house

“Ni se așează în față un nou drum. Ne așezăm la masă trei culori politice, o echipă. Cu toții suntem în slujba cetățenilor comunei Cumpăna. Eu nu îi privesc pe colegii mei după culori. Am încercat de-a lungul timpului să transformăm comuna într-una europeană prin proiectele pe care le-am implementat, toate în folosul oamenilor. Urmează ca în acest mandat să creem ce n-am fost în stare până acum. Proiectele pe care le-am prezentat în campanie vor fi aprobate și le vom implementa. Vă multumesc celor care de-a lungul anilor mi-ați fost alături, m-ați determinat să cred și să muncesc.

Publicitate
brands war Constanta noiembrie 2020 reduceri imbracaminte incaltaminte

Multumesc famililie mele care a înțeles că viața mea este dedicată comunei Cumpăna”, a declarat primarul Mariana Gâju după învestirea în funcție.

Pentru mandatul următor, primarul Mariana Gâju își dorește să implementeze patru proiecte importante pentru comună: realizarea nodului de descarcare de A4, extinderea carosabilului pe DN 39 E, construirea a două parcuri industriale și construirea de locuințe pentru tineri de tip ANL. Însă acestea sunt doar proiectele mari pe care edilul comunei vrea să le pună în aplicare. Pe lângă acestea, se va continua pietruirea si asfaltarea drumurilor de pe raza comunei, se vor amenaja trotuare și se dorește construirea unui centru pentru pers vârstnice la care să aibă acces și cei cu pensii mici.

“Cea mai importantă meserie este acea de a fi OM. Oameni vrem să fim, în slujba copiilor nostri, prin educatie, prin sanatate, prin cum judecăm”, a mai spus primarul Mariana Gâju.

Mariana Gâju a câștigat cel de-al șaselea mandat de primar, obținând 64,61% din voturi. PSD va avea majoritatea în Consiliul Local Cumpăna cu cele 11 mandate dintr-un total de 17. Celelalte șase mandate au revenit PNL și Alianței USR-Plus, câte trei pentru fiecare formațiune politică.

Pub
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar