Pe 1 Decembrie, constănțenii sunt invitați de către Primăria Municipiului Constanța, împreună cu Instituția Prefectului și Comandamentul Flotei, la manifestările prilejuite de Ziua Națională a României.

Începând cu ora 09:00, la Monumentul „Victoriei” din Parcul Arheologic, va avea loc o ceremonie militară și religioasă pentru a rememora eforturile unor generații întregi de patrioți din toate regiunile istorice românești, dublate de jertfele de sânge ale ostașilor români pe câmpurile de luptă ale Marelui Război, care au condus la înfăptuirea Marii Uniri de la 1 decembrie 1918.

De la ora 11:00, peste 450 de militari și specialişti din Ministerul Apărării Naţionale, Ministerul Afacerilor Interne, Direcția Generală Poliția Locală, la care se alătură militari străini și un grup de cercetași, cu aproximativ 70 de mijloace tehnice vor participa la Parada Militară organizată pe bulevardul Tomis.  De asemenea, vor evolua și șase aeronave.

Cerul Constanței, colorat în roșu, galben și albastru

De asemenea, Primăria Constanța va oferi celor prezenți la eveniment stegulețe tricolore și baloane, iar la finalul paradei va avea loc un impresionant spectacol de artificii de zi. Cerul Constanței va fi colorat în roșu, galben și albastru, culorile drapelului României, simbolul neamului românesc.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Antrenamentul general pentru organizarea manifestărilor se va desfășura luni, 28 noiembrie, în intervalul orar 09.00 – 13.00.

Citește și:

Primăria Constanța cumpără coșuri stradale de gunoi. Pune la bătaie peste 150.000 de euro

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!


1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.