Teatrul de Vară Mamaia
Teatrul de Vară Mamaia
Consiliul Județean Constanța a lansat în Sistemul Electronic de Achiziții Publice licitația pentru furnizarea serviciilor de proiectare, a serviciilor de asistență tehnică din partea proiectantului și pentru execuția lucrărilor în cazul obiectivului de investiție „Reabilitarea și modernizarea Teatrului de Vară din Mamaia”.

Conform informațiilor din fișa de date a achiziției, serviciile de proiectare constau în Documentația Tehnică pentru Obținerea Autorizației de Construire, a Documentației Tehnice pentru Organizarea Execuției și a proiectului tehnic.

Scopul investiției este reabilitarea și modernizarea Teatrului de Vară din Mamaia, respectiv consolidarea elementelor de rezistență aferente corpurilor C1 și C2, inclusiv a scărilor de acces, amenajarea locurilor în sala de spectacol și a rampelor de acces pentru persoanele cu dizabilități, izolarea corespunzătoare a elementelor de construcție, refacerea instalațiilor electrice, sanitare, hidranți interiori și exteriori, dotări aferente, asigurarea iluminatului de siguranță, sisteme de deducție incendiu.

Valoarea achiziției ajunge la suma de 15.476.792,71 de lei, fără TVA.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Durata contractului este de 16 luni.

Operatorii economici interesați de această achiziție trebuie să demonstreze că au dus la bun sfârșit, în ultimii cinci ani, lucrări similare celor care fac obiectul achiziției, cu indicarea valorilor, datelor de început și de finalizare și a beneficiarilor publici sau privați.

Totodat, aceste lucrări trebuie să fi fost executate la nivelul a maximum cinci contracte, a căror valoare cumulată să fie de minimum 14.000.000 de lei, fără TVA.

Totodată, ofertanții interesați trebuie să depună o garanție de participare în valoare de 150.000 de lei.

Ofertele pot fi depuse până în data de 6 iunie 2023, ora 15:00, iar licitația se va desfășura în data de 6 iunie 2023, de la ora 15:00, în Sistemul Electronic de Achiziții Publice.

În cele ce urmează redăm integral fișa de date a achiziției:
Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab
OBSERVAȚII:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

(FOTO/VIDEO) Teatrul de Vară Mamaia, între ruină și focar de infecție. Mai există speranța de a-și recăpăta strălucirea de altădată?!

Aproape 90 de milioane de euro puși la bătaie pentru construirea Spitalului de Pediatrie. CJC a lansat licitația

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.