Primarul Constanței, Vergil Chițac, a semnat astăzi o dispoziție referitoare la exproprierea imobilelor proprietate privată situate pe amplasamentul obiectivului de investiții de utilitate publică și de interes local „Amenajarea zonei adiacente accesului principal în Complexul Muzeal de Științe ale Naturii prin fluidizarea circulației pe bulevardul Mamaia, municipiul Constanța”. Valrom Invest este societatea care deține cele trei terenuri ce sunt expropriate, în suprafață de 400 mp, 307 mp și 300 mp. Suma totală pe care o va primi firma de la autoritatea locală este de 105.735 euro. 

Astfel, potrivit dispoziției, dispoziția are titlu executoriu, fără alte formalități, pentru predarea bunurilor imobile identificate în anexă.

Terenurile care sunt expropriate acum au fost retrocedate de vechile administrații locale constănțene și ulterior tranzacționate.

Hotărârea de Consiliu Local care viza exproprierea a fost votată în ședința din iulie 2020 și a fost inițiată de fostul primar Decebal Făgădău.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Parcarea nu a putut fi inclusă în niciun proiect de asfaltare din cauza faptul că aceasta era teren privat.

Societatea care deține un teren, mai exact parcarea din zona Delfinariu, este Valrom Invest iar Oprică Nicolae deține două terenuri.

Societatea a fost înregistrată în anul 2001 şi are sediul social în municipiul Constanţa, strada Mircea cel Bătrân. Firma este deţinută de Tudosescu Valentin-Viorel, care este şi administrator al societăţii care se ocupă de „Închirierea şi subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate“.

Oprică Nicolaeeste o persoană fizică din municipiul Constanța.

Lista imobilelor care se expropriază este următoarea:

 

 

Dispoziția poate fi consultată mai jos:

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Citește și:

Se modifică traficul rutier în zona Delfinariu. Strada Soveja va fi resistematizată

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!