Cel de-al doilea pas în organizarea referendumului pentru dizolvarea Consiliului Local Medgidia a fost făcut astăzi. Primarul municipiului Medgidia, Valentin Vrabie, a depus  la Prefectura Constanța, semnăturile strânse de la locuitorii municipiului, în număr de 10.378.

Primarul Valentin Vrabie a postat astăzi pe pagină să de socializare un mesaj cu privire la demersul său de dizolvare a Consiliului Local Medgidia:

„Așa cum eu am propus și cetățenii municipiului Medgidia au susținut în mod covărșitor prin semnăturile lor, astăzi 13 iulie, ora 13.00, am depus la Instituția Prefectului Județului Constanța solicitarea însoțită de cele 10.378 de semnături necesare demarării REFERENDUMULUI PENTRU DIZOLVAREA CONSILIULUI LOCAL MEDGIDIA.

Zi „norocoasă” pentru cei 13 consilieri locali care au votat pentru cedarea cu titlu gratuit către RAJA a unei bucăți din Medgidia! În scurt timp, cu ajutorul dumneavoastră, municipiul nostru va avea o echipă nouă de consilieri, interesați de soarta orașului și implicați în dezvoltarea acestuia”.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

„Gata cu circul și cu joaca de-a administrația publică locală!”

După mai multe ședințe de Consiliu Local care nu s-au putut desfășura din cauza lipsei de cvorum, după blocarea mai multor proiecte cu finanțare europeană, după adoptatrea unor hotărâri de consiliu local nelegale, edilul Valentin Vrabie încurajat de cetățenii municipiului Medgidia, a decis că trebuie să acționeze în consecință.

„Pentru că acești politicieni mediocri au condamnat Medgidia la sărăcie și umilință, pentru că și-au văzut doar propriile interese, pentru că blochează în continuare dezvoltarea Medgidiei, este momentul să plece acasă! Au mai rămas doi ani de zile din actualul mandat și Medgidia trebuie să continue pe acest drum al transformării! Să le arătăm acestor slugi perfecte că printre noi mai există oameni de bună-credință, interesați de schimbarea în bine a orașului, de zămislirea unui viitor mai bun pentru generațiile următoare! Gata cu circul și cu joaca de-a administrația publică locală! Avem nevoie de bani europeni, avem nevoie de proiecte aprobate pentru dezvoltare, de oameni implicați și dedicați Medgidiei. Orice zi care trece este o zi pierdută așa că vă aștept să schimbăm cât mai repede destinele Medgidiei!” mai declară primarul Medgidiei.

Vezi și: https://ziarulamprenta.ro/administratie-locala/de-luni-cetatenii-municipiului-medgidia-pot-semna-pentru-dizolvarea-consiliului-local/11776/

https://ziarulamprenta.ro/administratie-locala/valentin-vrabie-organizeaza-referendum-pentru-dizolvarea-consiliului-local-medgidia/11606/

 

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.