Primăria Constanța a postat, pe site-ul oficial, Contractul de prestări servicii privind „Reabilitarea și consolidarea terenului din vecinătatea Bisericii Greacă-Esplanada-Plaja Modern”.

Contractul vizează serviciul de elaborare a documentației tehnico-economice pentru „Reabilitarea și consolidarea terenului din vecinătatea Bisericii Greacă-Esplanada-Plaja Modern” (DALI, PAC, POE, PT, DDE, CS și întreaga documentație pentru obținerea avizelor și acordurilor și asistenței tehnice).

Părțile contractante sunt municipiul Constanța și Mărăcine Nicomar SRL, cu sediul în sat Berceni, cmuna Berceni, punct de lucru Șoseaua Brăilei, Buzău, reprezentată legal de Nicolae Mărăcine, în calitate de prestator.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Durata contractului este de 24 de luni de la data semnării acestuia și poate fi prelungit prin act adițional.

Etapele serviciului sunt:

Etapa 1: 40 de zile

Faza 1: elaborarea documentației pentru obținerea avizelor/acordurilor solicitate prin Certificatul de Urbanism – 10 zile de la data emiterii ordinului de începere

Faza 2: elaborarea documentației DALI (Documentație de avizare a lucrărilor de intervenții) – 30 de zile de la data emiterii ordinului de începere

Etapa 3 – 50 de zile

Faza 1: Elaborare PAC – 20 de zile de la data emiterii ordinului de începere

Faza 2: elaborare PT, DDE, CS – 30 de zile de la data emiterii ordinului de începere

Etapa 3 – Verificare documentație PAC, PT, DDE, CS, pe toată perioada de la finalizarea acestor documentații până la finalizarea execuției lucrărilor

Etapa 4 – Asistență tehnică din partea proiectantului pe durata execuției lucrărilor.

Prețul contractului este de 262.500 lei, fără TVA.

În cazul în care prestatorul nu reușește să își îndeplinească obligațiile, beneficiarul poate cere penalități de 0,5% pe zi de întârziere.

Mărăcine Nicomar S.R.L este firma care s-a ocupat și de documentația tehnico-economică pentru obiectul de investiții „Reabilitarea Și Consilidarea Malurilor Lacului Tăbăcăriei”. Este o firmă din satul Beceni, județul Buzău. Aceasta a fost înființată în anul 1993 și se ocupă cu „activități de inginerie și consultanță tehnică legate de acestea”.

Asociatul unic al companiei, precum și administratorul acesteia, este Nicolae Mărăcine.

Prof. univ. Nicolae Mărăcine este fost consilier județean PNL din Buzău, a activat în Comisia de organizare şi dezvoltare urbanistică, realizarea lucrărilor publice, protecţia mediului înconjurător, conservarea monumentelor istorice şi de arhitectură și este fost șef al Agenției Naționale de Îmbunătățiri Funciare. Acesta s-a înscris în PSD Buzău în urmă cu dpuă săptămâni.

Mărăcine Nicomar S.R.L, în 2021, a avut o cifră de afaceri de 1.113.639 de lei, un profit de 99.171 lei, datorii de 245.542 lei și 14 angajați.

Citește și:

Încă un pas înainte pentru reabilitarea și consolidarea malurilor lacului Tăbăcărie

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.