Primăria Nicolae Bălcescu
Primăria Nicolae Bălcescu scoate la licitație, spre a fi închiriat, un teren în suprafață de 38.300 de metri pătrați. Imobilul aparține domeniului privat al comunei.

Terenul este amplasat în parcela NB 664, comuna Nicolae Bălcescu, fiind identificat cu numărul cadastral 104739 și are numărul de Carte Funciară 104739. Totodată, imobilul are destinația pentru depozitarea materialului steril provenit din exploatarea de piatră.

Licitație Primăria Nicolae Bălcescu
Licitație Primăria Nicolae Bălcescu

Detalii suplimentare referitor la licitație se regăsesc în documentația de atribuire. Un astfel de exemplar poate fi obținut de la Compartimentul Urbanism situat în incinta Primăriei Nicolae Bălcescu și costă 100 lei.

Clarificările pot fi solicitate până în data de 19 mai 2023, ora 16:00, iar ofertele pot fi depuse până în data de 29 mai 2023, ora 12:00.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Licitația se va desfășura în data de 30 mai 2023, de la ora 12:00. la sediul instituției.

Anunțul privind organizarea licitației a fost publicat în Monitorul Oficial al României, în data de 8 mai 2023, Partea VI, 84.

Foto: Facebook Primăria Nicolae Bălcescu

OBSERVAȚII:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.