Bebeluș
Bebeluș
În ședința ordinară a Consiliului Local Constanța din luna decembrie, aleșii locali au aprobat modificările și completările aduse programului INFANT.

De anul acesta, numărul de vouchere în valoare de 10.000 lei fiecare, pe care Primăria Constanța le acordă cuplurilor sau femeilor singure, care până acum s-au aflat în imposibilitatea de a avea copii, se va aproba prin dispoziția primarului  municipiului Constanța, după aprobarea bugetului pentru anul în curs.

Este necesar ca ambii soți să aibă domiciliul în municipiul Constanța, însă soția trebuie să îl aibă de cel puțin trei ani.

Persoanele care vor să aplice la INFANT trebuie să știe că nu se pot înscrie concomitent și la alte programe de fertilizare in vitro.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Primăria municipiului Constanța reamintește că obiectivul programului INFANT este creșterea natalității în rândul populației de pe raza municipiului Constanța, prin acordarea de sprijin financiar pentru efectuarea procedurii de fertilizare în vitro.

Foto: Ilustrativ (www.pixabay.com)

Citește și:

Constanța: Prin programul INFANT, 25 de copii au venit pe lume. Primăria oferă câte 10.000 de lei celor care vor să devină părinți

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.