Ziua Internațională a Familiei la Cumpăna
Ziua Internațională a Familiei la Cumpăna
Primăria și Consiliul Local al comunei Cumpăna invită cetățenii luni, 15 mai 2023, de la ora 17:00, în Sala mare a Casei de Cultură din localitate, pentru a sărbători Ziua Internațională a Familiei.

În cadrul evenimentului vor fi celebrate familiile căsătorite în comuna Cumpăna, care în acest an aniversează „Nunta de aur”. De asemenea, vor fi aniversate și tinerele familii care în acest an și-au unit destinele, prin încheierea căsătoriei. Astfel, cei sărbătoriți vor primi în dar flori, diplome și daruri.

Studenții Facultății de Arte din cadrul Universității Ovidius din Constanța vor pune în scenă spectacolul „Vintage”, un spectacol inedit, cu un repertoriu bogat, specific perioadei interbelice. Artiștii vor interpreta diverse piese muzicale românești.

Muzica românească din perioada interbelică are un farmec inconfundabil care face  trimitere la o viață boemă, tihnită, muzica fiind romantică și potrivită pentru încărcarea bateriilor spirituale.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Totodată, această muzică vorbește despre vremurile „de demult” care sunt încărcate de eleganță, fiind o perioadă în care au fost moștentite numeroase creații muzicale valoroase.

Proiectul „Vintage” este constituit și într-o activitate de cercetare a repertoriului de altădată, găsirea modalităților de interpretare, precum și parcurgerea etapelor de organizare a unui spectacol.

Conceptul spectacolului și direcția muzicală îi aparțin regretatului compozitor Dumitru Lupu.

Foto: Facebook Cumpana News

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.