Autoritățile locale din comuna Mihail Kogălniceanu le pune la dispoziție tinerilor cursuri gratuite de teatru. Acestea vor fi susținute de actorul Hari Gramoșteanu. 

Copiii care doresc să-și descopere talentul în arta dramatică se pot înscrie sâmbătă, începând cu ora 15.00, la Centrul de Tineret din Mihail Kogălniceanu.

“Nu am stabilit deocamdată programul, la prima întâlnire pe care o vom avea sâmbătă vedem cine se înscrie și în funcție de programul copiilor de la școală și de la alte activități pe care le desfășoară, vom stabili când se vor desfășura cursurile. Este o inițiativă bună a autorităților locale pentru că avem talente, nu ducem lipsă de ele, dar pe care trebuie să le lucrăm și să le arătăm publicului”, ne-a spus actorul Hari Gramoșteanu, instructorul care se va ocupa de grup de copii care vor frecventa acest curs de teatru în comuna Mihail Kogălniceanu.

Acest curs de teatru se va ține în Mihail Kogălniceanu după ce, de trei ani, a fost implementat cu succes la Ovidiu. “Acolo avem deja rezultate. Avem copii care frecventează cursul care nu știau să citească și acum sunt premianți la diverse concursuri la care participă. La Ovidiu aveam, la sfârșitul anului școlar trecut, 20 de copii, însă dintre aceștia au mai la diverse licee în Constanța, însă doresc să continue cursurile pe care le ținem la Ovidiu. Avem chiar și un elev, Antonio Ardeleanu, care a fost acceptat la Colegiul de Arte “Regina Maria” din Constanța la secția actorie”, ne-a mai spus actorul.

Citește și:

Primăria Ovidiu sprijină talentele: Elevii Mihaela Rădulescu și Antonio Ardeleanu, membri ai Trupei “H-Art” premiul I la Festivalul de teatru “Alexandru Arșinel”