Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar
Astăzi, de Ziua Internațională a Copilului, After school Ronda din Eforie Sud și-a desemnat câștigătorii concursului “Micul Grădinar”, organizat pentru copiii cu domiciliul în oraș. Premiile substanțiale, constând în laptop, smartphone, tablete și baterii externe, oferite de After School-ul Ronda vor ajunge la copiii din Eforie în cel mai scurt timp. 

Pentru că perioada în care copiii au fost nevoiți să păstreze distanța a fost una destul de lungă, After school Ronda din Eforie Sud, a dorit să vină în întâmpinarea acestora cu un concurs care să le stimuleze creatitatea și să le ocupe timpul liber petrecut acasă.

Astfel s-a născut ideea concursului cu premii “Micul Grădinar”. Participanții au avut ca sarcină decorarea/pictarea/confecționarea unui ghiveci din material plastic/ceramic/metal sau din orice alt material, de dimensiuni mici, în care a trebuit plantată o floare la alegere.

Ideea aparține uneia dintre fetele mele, Ana, care este o fire veselă și creativă. Activitatea after school-ului Ronda a stagnat pe perioada stării de urgentă, iar dorința ei era să reușească să lucreze împreună cu ceilalți copii acest proiect. Deocamdată ne-am rezumat doar la mediul online cu speranța că în viitor, copii vor fi din nou împreună și vor desfășura diferite activități! Suntem implicați în acestă activitate de familie, care a rezultat în urma nevoii de a avea preocupări suplimentare pentru copii de aici, din Eforie. Liceul Carmen Silva din localitate este o școală bună, dar încă nu poate susține și ateliere complexe și specializate pentru copii. Astfel am venit în întâmpinare unei cereri existente în rândul părinților și copiilor”, ne-a declarat Virginia Uzun, președinta juriului concursului.

Creațiile care au ieșit din mâinile copiilor au arătat  că inventivitatea nu are limite, iar alegerea câștigătorilor s-a dovedit a fi o sarcină foarte grea pentru juriu.

Cu greu acesta a putut alege câștigătorii, raportându-se la tema propusă, originalitatea și unicitatea creațiilor oferite de participanții. “Ne-am bucurat că la acest concurs au participat aproape 60 de copii. M-a inspirat foarte mult munca și bucuria cu care s-au implicat și sunt convinsă că pe viitor vom avea și alte evenimnete-atelier în care sperăm să fim împreună unii cu ceilalți, nu doar online.

Am cunoscut mulți copii talentați în oraș. Am simțit nevoia să le ofer pe cât este posibil prilejul de a rămâne și de a se dezvoltă în orașul nostru. Pe viitor voi dezvolta proiecte care să le ofere un cadru stabil de dezvoltare și de integrare în locuri de muncă la care acced, și pentru care vor fi bine pregătiți

Alegerea premiilor a fost ca rezultat al nevoilor copiilor apărute din sistemul școlii online și mulțumesc celor care ne-au susținut în acest proiect prin donațiile lor”, ne-a mai spus președinta juriului concursului, Virginia Uzun. 

Câștigătorii concursului “MICUL GRĂDINAR” sunt următorii:

PREMIUL I – un laptop: Radu Silvian Andrei (6 ani)


PREMIUL II, câte un smartphone va ajunge la Prună David Christian (6 ani) și la Naghermeac Daniel, 7 ani – pentru tradiția pe care o are la After School Ronda la  competițiile anuale FIRST Lego League Jr.

 

PREMIUL III constând în tablete va ajunge la următorii copii: Crista Roșie (7 ani), Ștețco Natalia (7 ani), Drăghici Lois (9 ani), Hanu Ionuț Adrian (10 ani) și Dumitrache Sabina Andrada (9 ani).

Pentru că foarte mulți copii care au participat au intrat în concurs cu lucrări deosebite, juriul a hotărât să acorde și cinci premii speciale – baterii externe – pe care le vor primi următorii copii: Tudor Andra Miruna (11 ani), Morar Iris Lorena (11 ani), Belciug Iulia Maya (5 ani), Radu Evelin (10 ani), Samson Eva Maria (5 ani).

Ceilalți participanți vor fi și ei premiați cu seturi de grădinărit și insigne tematice, anunță organizatorii.
La livrarea premiilor, câștigătorii vor trebui să ofere drept cadou creațiile care urmează să înfrumusețeze curtea After School-ului Ronda.

Sursă foto: Facebook After School Ronda

Pub
SolidHouse – Dezvoltator Imobiliar