Cursanți ai Cercului de Pictură “Lucian Grigorescu” din cadrul Casei de Cultură “Ioan N. Roman”, coordonați de artistul plastic Adina Dogaru, care au participat la ediția cu numărul XI a Concursului Internațional „Salonul de Pictură Arte Mici”, desfășurat la Motru, au primit vești bune.
Câștigătorii concursului au fost desemnați Corina Lazăr – Premiul I, Maria Gârbă – Premiul special „Proiecții imaginare”, Teodora Stan – Premiul special de „Reprezentare”.
În acest an, respectarea măsurilor obligatorii pentru prevenirea răspândirii infectării cu virusul SARS-CoV-2 nu a permis înmânarea premiilor într-un cadrul festiv.
Evenimentul artistic a fost organizat de Uniunea Artiștilor Plastici din România – Filiala Turnu Severin, cu sprijinul Primăriei Municipiului Motru și a reunit artiști internaționali din Anglia, Bulgaria, Grecia, Italia, Republica Moldova și România.
La eveniment au participat 600 de concurenți și au fost desemnați 125 de câștigători.
Competiția a fost deschisă artiştilor români de pretutindeni, cu vârsta cuprinsă între 3 şi 15 ani, fiind organizată pe trei grupe de vârstă (3-6 ani, 7-10 ani şi 11-15 ani) numai pentru secţiunea PICTURĂ (acuarelă, tempera, guaşe, acrylic, ulei şi tehnică mixtă).

Foto: Facebook Primăria Municipiului Medgidia

Pub
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar