OIL TERMINAL
OIL TERMINAL
Consiliul de Administrație al societății Oil Terminal SA, întrunit în ședință în data de 15 martie 2023, convoacă Adunarea Generală Extraordinară a Acționarilor în data de 18 aprilie 2023, de la ora 11:00, în sala de ședințe de la sediul societății.
Care sunt proiectele de pe ordinea de zi:
  • Aprobarea Raportului privind majorarea de capital social al societății Oil Terminal SA;
  • Aprobarea actualizării art. 7 din actul constitutiv al Oil Terminal SA, ca urmare a finalizării operațiunilor de majorare a capitalului social după cum urmează:
Operațiunile de majorare a capitalului social - Oil Terminal SA
Operațiunile de majorare a capitalului social – Oil Terminal SA
  • Aprobarea modificării art. 19 din actul constitutiv al Oil Terminal SA, în baza noilor prevederi legale în vigoare după cum urmează:
Noile prevederi legale în vigoare
Noile prevederi legale în vigoare
  • Aprobarea modificării Actului Constitutiv conform propunerilor prezentate și mandatarea Președintelui Consiliului de Administrație să semneze Actul Constitutiv actualizat în formă autentică;
  • Împuternicirea Președintelui de ședință să semneze hotărârile adunării;
  • Împuternicirea directorului general al societății să semneze documentele necesare privind înregistrarea hotărârilor Adunării Generale a Acționarilor la Oficiul Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul Constanța și pentru efectuarea formalităților privind publicarea acestor hotărâri;
  • Stabilirea datei de 9 mai 2023, ca dată de înregistrare și a datei de 8 mai 2023 ca ex-date în conformitate cu prevederile legale.

De asemenea, în cazul în care, în data de 18 aprilie 2023, nu sunt îndeplinite condițiile de cvorum prevăzute de lege, următoarea Adunare Generală Extraordinară a Acționarilor, se va desfășura în data de 19 aprilie 2023, de la ora 11:00, în același loc și cu aceeași ordine de zi.

Potrivit datelor furnizate de www.bvb.ro, în data de 31 decembrie 2022, acționar majoritar al societății Oil Terminal SA este Statul Român, prin Ministerul Energiei, deținând 59,62% din acțiuni.

Structură acționariat - Oil Terminal SA
Structură acționariat – Oil Terminal SA

Potrivit www.listafirme.ro, site consultat în data de 15 martie 2023, Oil Terminal SA a fost fondată în data de 1 februarie 1991 și se clasează pe primul loc în Top Afaceri România, domeniul 5224: Manipulări.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Societatea este administrată de Gheorghe Cristian Florin, Micu Ionuț Stelian, Lazariu Dragoș Ciprian, Nicolae Emilian, Teșeleanu George, Andrei Aurelian Ovidiu, Ungur Ramona.

Potrivit sursei menționate anterior, în anul 2021, Oil Terminal SA a raportat o cifră de afaceri de 212.323.542 de lei și 947 de angajați.

Cifră de afaceri Oil Terminal SA
Cifră de afaceri Oil Terminal SA

Foto: Arhivă

OBSERVAȚII:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

Au crescut acţiunile Oil Terminal la Bursa de Valori după anunțul proiectului de peste 800 de milioane de euro pe care Grupul Iulius l-ar putea dezvolta în Constanța

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.