Cereale
Cereale
Una din cele mai mari firme de colectare de cereale din țară, cu sediul în Mihail Kogălniceanu, județul Tulcea, este pe care de a demara o nouă investiție în comuna Lumina.

Este vorba despre CEREALE COLECT DISTRIBUTION S.R.L. firmă din comuna Mihail Kogălniceanu, județul Tulcea, deținută de antreprenorii tulceni Tase şi Dina Mergeani care au depus la Agenția pentru Protecția Mediului Constanța o documentație care vizează studierea unui teren, în suprafață totală de 39.000 mp, aferent parcelei A3/34, IE 107736  si zona imediat limitrofăacestuia și determinarea conditiilor în care destinația acestui teren poate fi schimbată în „teren intravilan – curți construcții în teren destinat amenajărilor agroindustriale”

Terenul este proprietate a firmei  SC CEREALE COLECT DISTRIBUTION   SRL    conform Contract de vanzare autentificat cu nr .1284/19.12.2020.

Terenul are destinația actuală de „arabil”, se află în sud-vestul comunei Lumina, adiacent limitei teritoriului administrativ al comunei Lumina, la limita cu teritoriul administrativ al orașului Ovidiu, iar la sud are deschidere la drumul județean 228.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Funcțiunile permise pe acest teren sunt: amenajări agroindustriale – depozitare a produselor agricole și procesare primară, depozitare și reparare utilaje agricole. Regimul de înălțime poate varia de la subsol+parter până la subsol+parter și un etaj. Înălțimea construcțiilor va fi dată de necesitățile tehnologice și va fi demaxim 15 m..

Procentul de ocupare al terenurilor va fi de maxim 70%.

Firma construiește 7 silozuri de cereale în Lumina

SC CEREALE COLECT DISTRIBUTION S.R.L. nu se află la prima investiție din Lumina.

În septembrie 2022, reprezentanții societății au depus la Agenția pentru Protecția Mediului Constanța solicitarea de emitere a acordului de mediu pentru proiectul de construire a șapte depozite de produse agricole în comuna Lumina, pe parcela A 145/7/3 lot 1, parcelă A 145/7/4, aflată pe șoseaua Tulcei.

Antreprenorii Tase şi Dina Mergeani şi-au propus în 2021, așa cum se arată într-un articol publicat de Ziarul Financiar, că în 2022 să își mărească capacitatea de depozitare cu 40%, până la 300.000 de tone, să crească flota auto, până la 150 de autoturisme şi să deschidă un punct de lucru în Portul Constanţa şi o bază pentru achiziţii în zona Moldovei.

Cu o capacitate de depozitare de 300.000 de tone, compania ar intra în topul celor mai mari depozitari de pe piaţă, acolo unde se află marii traderi străini.

Societatea, înființată în 2009, este una care are o cifră de afaceri din ce în ce mai mare, de la un an la altul.

În 2021, firma a raportat o cifră de afaceri de 840 084 145 lei și 204 angajați.

CEREALE COLECT DISTRIBUTION SRL
CEREALE COLECT DISTRIBUTION SRL
OBSERVAȚII:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

Una din cele mai mari firme de colectare a cerealelor din țară investește în comuna Lumina. Vor fi construite 7 silozuri de cereale

(GALERIE FOTO) Razelm Luxury Resort, paradisul dintre ape, cea mai nouă destinație de vacanță din zona continentală a Deltei Dunării

 

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.