Demarate la începutul lunii octombrie 2020, lucrările la complexul South Side Residence situat în cartierul Veterani, la bifurcația Cumpăna, se desfășoară într-un ritm bun.

Investitorul construiește aici un ansamblu de blocuri cu apartamente de locuit (cu două camere și studiouri), cu regim de înălțime P+8E, cu funcțiunea de locuințe colective.

Beneficiarul deține în zona studiată un teren în suprafață totală de 25.000,00 mp, cu front la strada Prelungirea Meșterului Manole de 63,32m și front la strada Prelungirea Lanului de 63,80 m.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Ansamblul va găzdui 448 unități locative, apartamente cu două camere și apartamente tip studio, spații comune și parcări. Fiecare bloc va deține la parter spații comerciale și la etaje apartamente de locuit. Pentru deservirea imobilelor se vor asigura în incinta terenului la nivelul solului, 540 locuri de parcare.

Aici puteți filmul de prezentare a proiectului.

Cine deține societatea care ridică ansamblul rezidențial

Investitorul acestui complex este nimeni altul decât Dumitru Vasile, despre care se scria, acum câţiva ani, că este un apropiat al fostului director general al Portului Constanţa, Decebal Şerban.

Privind în retrospectivă, Vasile Șerban, acum investitor, este cel în numele căruia Decebal Şerban avusese scandal cu locatarii mai multor blocuri de pe strada Ştefan cel Mare, în ianuarie 2011, când începea lucrările pentru construcţia unei case chiar pe malul mării, la adresa Mircea cel Bătrân nr.86 A. După ce locuitorii din zonă s-au revoltat, proiectul nu s-a mai finalizat. Dumitru Vasile a primit în februarie 2012 în schimbul imobilului de pe strada Ştefan cel Mare nr. 86 A, un teren în staţiunea Mamaia, zona Scandinavia.

În baza cererii nr. 15970 din data de 20 iunie 2017 şi a actelor doveditoare depuse, persoana desemnată la Oficiul Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Constanţa a dispus autorizarea constituirii, înmatricularea şi înregistrarea

Societatea South Side Constanta Residence SRL, cu sediul social în Constanța, strada Pictor Theodor Aman nr. 20 Judeţul Constanţa, a fost înființată în baza cererii nr. 15970 din data de 20 iunie 2017.

Domeniul principal de activitate a firmei este „lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale”” .

Fondatori ai societăţii sunt Vasile Dumitru, George Alexandru Deac și Black Sea Residence Construct SRL, din Constanța. Administratorii societății sunt Vasile Dumitru și Daniel Constantin, ambii din Constanța.

În 2019 s-au făcut modificări în cadrul societății. Astfel, u

În Monitorul Oficial al României a fost publicată hotărârea cu nr. 1 a societății South-Side Constanța Residence. Astfel, asociații Dumitru Vasile, George Alexandru Deac și Black Sea Residence Construct SRL, cu sediul în Constanța, prin administratorul Daniel Constantin, au hotărât retragerea asociatului George Alexandru Deac, cesionând la valoarea nominală o parte socială către Vasile Dumitru.

În urma modificărilor efectuate, capitalul social total este în suma de 200 de lei, reprezentând 20 de părți sociale, cu o valoare nominală de 10 lei fiecare, distribuit între asociați astfel: Black Sea Residence Construct SRL – 10 părți sociale, reprezentând 50% cotă de participare la beneficii și pierderi, și Vasile Dumitru, cu 10 părți sociale, reprezentând 50% din cota de participare la beneficii și pierderi. Decizia a fost luată în data de 4 septembrie 2019.

 

Publicitate
The Laundry Box Servicii de spalare profesionala textile covoare livrare ridicare gratuite v1

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!