Dobrogea Grup SA a primit ieri, 9 septembrie, de la Primăria Constanța certificatul de urbanism nr. 2714 care vizează una dintre investițiile pe care vrea să le realizeze în perioada următoare.

Mai exact, este vorba despre construirea de silozuri pentru extinderea capacității de stocare a cerealelor deținute de Dobrogea Group.

Certificatul de urbanism emis are o valabilitate de 24 de luni.

În 2018, societatea a solicitat de la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa acord de mediu pentru desființarea mai multor construcții, unele dintre ele realizate în anii 1950, aflate într-un stadiu înaintat de degradare şi neutilizabile.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Dobrogea Grup, unul dintre cei mai mari producători de morărit şi panificaţie de pe plan local, şi-a bugetat investiţii de 2 milioane de euro în 2021, după ce în 2020 a finalizat o investiţie de peste 1 milioane euro într-o linie auto­matizată de producţie a patiseriei congelate.

Dobrogea Grup are o prezenţă de 60 de ani pe piaţă și deţine în judeţul Constanţa două mori de grâu, o moară de porumb, mai multe fabrici de pâine, o fabrică de biscuiţi şi o fabrică de paste făinoase şi o reţea proprie de maga­zine.

Societatea ocupă locul 1 în Top Afaceri România, în domeniul industria alimentară.

Societatea este administrată de Corniciuc Ionut Valeriu, Brescan Eleonora, Teodorescu Luminita Valeria, Vulpe Mihail Catalin, și Teodorescu Fotini iar asociați sunt ARSENAL MONTANA SRL, RSENAL FOREST SRL, ACTINVEST SA și ANA VARIETE SRL.

În 2020, societatea a raportat o cifră de afaceri de 177.606.598 lei.

 

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar