O altă firmă administrată de Gabriel Comănescu, în vizorul executorilor: GSP SA rămâne fără sediul de birouri

Economie
Societatea Grup Servicii Petroliere SA, administrată de Valentin Gabriel Comănescu, Dumitru Mihai Bratu și Corina Gheorghiță rămâne fără sediul de birouri situat în Portul Constanța, Dana 34, în urma unei executări silite.
Bunul imobil este scos la licitație în cadrul dosarului de executare silită nr. 353/2023, conexat cu dosarele de executare silită nr. 68/2023 și nr. 69/2023.
Imobilul este compus din construcția C1 – sediu birouri în regim de înălțime P+3E, în suprafață construită la sol de 791 de metri pătrați și suprafață construită desfășurată de 3.164 de metri pătrați. Acesta are destinația de construcții administrative și social culturale și debitoarea, Grup Servicii Petroliere SA, are drept de folosință asupra imobilului.
Cererea de executare silită a fost înaintată de creditorii R. P., B.D.M. și P.D.T.
Prețul de pornire al licitației este de 6.641.736 de lei.
Licitația se va desfășura în data de 26 iulie 2023, de la ora 10:00, la sediul Biroului Executorului Judecătoresc Bogdan Ionică situat în Constanța, pe bulevardul Ferdinand nr. 36.
În cele ce urmează redăm publicația de vânzare:
Potrivit www.listafirme.ro, site consultat în data de 4 iulie 2023, societatea executată silit, Grup Servicii Petroliere SA a fost înființată în data de 22 decembrie 2003 și are sediul în Portul Constanța, Dana 34.
Asociați ai firmei sunt: Comănescu Gabriel Valentin (1%), GSP Holding SA (80%), Upertrom Group Management SRL (1%) și RCI Grup de Consultanță SRL (1%).
Domeniul de activitate al societății este legat de „activitățile de servicii anexe extracției petrolului brut și gazelor naturale”.
Potrivit sursei menționate anterior, în anul 2022, Grup Servicii Petroliere SA a avut o cifră de afaceri de 37.684.884 de lei, 20 de angajați și datorii de 660.682.550 de lei.

Cifră de afaceri Grup Servicii Petroliere SA
Amintim că, la începutul lunii iulie 2022, Administrația Județeană a Finanțelor Publice Constanța scotea la licitație velierul ADORANTE ce aparținea societății Grup Servicii Petroliere Logistic SRL, al cărei beneficiar este Gabriel Valentin Comănescu, însă licitația a fost anulată la mai puțin de o săptămână de la lansarea acesteia.
În trecut aceasta era considerată emblema hotelului Vega din Mamaia. Prima sa croazieră pe Marea Neagră a avut loc în 2010.
Firmele lui Gabriel Comănescu s-au evidențiat ca rău-platnice și față de salariați, iar dovadă în acest sens sunt diversele acțiuni ale angajaților, precum proteste, greve și greve ale foamei.
Foto: www.unsplash.com, Justin Iancu / Energy Industry Review (www.energyindustryreview.com)
OBSERVAȚII:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
Citește și:
Gabriel Comănescu investește în extinderea fabricii din Ion Corvin. Ce produce acolo
ANAF anunță ANULAREA licitației de vânzare a velierului lui Gabriel Comănescu
Velierul lui Gabriel Comănescu, scos la licitație de ANAF pentru aproape un milion de euro