Vecinătăți - garsoniere din Năvodari, scoase la licitație de ANAF
Administrația Județeană a Finanțelor Publice Constanța scoate la licitație două garsoniere ce aparțin societății Terra Granit SRL, în cadrul dosarului de executare nr. 34044346.

O garsonieră în suprafață de 23,3 metri pătrați, situată în Năvodari, pe strada D30 formată dintr-o cameră și dependințe, având un balcon în suprafață de 10,50 de metri pătrați alături de terenul cotă indiviză în suprafață de 10,90 de metri pătrați este unul dintre bunurile scoase la licitație de ANAF.

Acest imobil este scos la licitație pentru suma de 265.729 de lei și este grevat de sarcini reale și privilegii în favoarea a două persoane fizice, a Biroului Executorului Judecătoresc Bogdan Ionică și AJFP Constanța.

Sarcini reale și privilegii garsoniera
Sarcini reale și privilegii garsoniera

O altă garsonieră în suprafață de 27,6 metri pătrați, situat în Năvodari, pe strada D30, formată din living, bucătărie și baie, avânt și un balcon în suprafață de 11,30 de metri pătrați alături de terenul cotă indiviză în suprafață de 12,90 de metri pătrați reprezintă al doilea bun scos la licitație de ANAF.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Acest bun este scos la licitație pentru 285.412 lei și este grevat de sarcini reale și privilegii în favoarea Biroului Executorului Judecătoresc Bogdan Ionică, AJFP Constanța și a două persoane fizice.

Sarcini reale și privilegii garsoniera
Sarcini reale și privilegii garsoniera

Licitația se va desfășura în data de 8 iunie 2023, de la ora 13:00, în Constanța, pe bulevardul Tomis nr. 312A.

În cele ce urmează redăm publicația de vânzare:
Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Potrivit www.listafirme.ro, site consultat în data de 17 mai 2023, societatea care rămâne fără bunurile imobile, Terra Granit SRL, a fost înființată în data de 2 februarie 2015 și are sediul în Năvodari, pe strada T3.

Berindeanu Laura este administrator și asociat unic al societății. Domeniul de activitate al firmei este legat de „lucrările de pardosire și placare a pereților”.

Potrivit sursei menționate anterior, în anul 2021, societatea a avut o cifră de afaceri de 4.918.591 de lei, trei angajați și datorii de 8.604.471 de lei.

Cifră de afaceri Terra Granit SRL
Cifră de afaceri Terra Granit SRL

Foto: Captură document

OBSERVAȚII:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

Executare silită: Un apartament de două camere din Năvodari este scos la licitație cu preț redus

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.