Documente
Divorț documente
În Monitorul Oficial al României a fost publicată recent decizia luată de acționarul unic al firmei SC Gazzo Logistic SRL referitoare la dizolvarea societății. 

Astfel, potrivit hotărârii nr. 1.30.10.2023, asociatul unic al firmei, Costică Grosu, a decis dizolvarea societății conform art. 235 al. 1 din Legea nr. 31/1990, republicată și modificată, urmată de radierea societății.

Reamintim că în luna mai a acestui an, o altă societate în care este administrator Costică Grosu, Gazzo Premium SRL, a obținut o autorizație de construire pentru schimbarea destinației imobilului C1 de la adresa bulevardul Mamaia nr. 479. Schimbarea se va face din vilă turistică în apartamente de vacanță, valabilitatea autorizației de construire 420 din data de 22 mai fiind de 24 de luni.

Pe Costică Grosu îl regăsim și în firmele Dolceria D’italy SRL, Energy Gaz SRL și Gazzo Energy SRL – în prezent dizolvată.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Totodată, una dintre autorizațiile obținute de Gazzo Premium SRL – fostă Kargo Trans SRL pentru un proiect imobiliar în Mamaia Nord – firmă la care Costică Grosu este administrator a fost atacată în instanță de prefectul județului Constanța, Silviu Iulian Coșa.

Acționarul unic al Gazzo Premium SRL este Sterică Paris.

Firma are sediul sociat în Constanța, pe strada Ștefan Mihăileanu și se ocupă de fabricarea de produse obținute din fabricarea țițeiului.

Gazzo Premium SRL are șapte puncte de lucru: în Târgoviște, în Prahova – Filipeștii, patru în Constanța și unul în Brăila.

Firma a avut în 2022 o cifră de afaceri de 19.177.356 lei și un profit de 525.706 lei.


Unul dintre punctele de lucru este în City Park Mall, iar altul este pe bulevardul Tomis 103, Constanța – spațiu comercial și demisol (Mio Caffe – zona Sala Sporturilor).

Sursă foto: Pixabay 

OBSERVAȚII:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

Proiectul imobiliar din Mamaia Nord al afaceristului Sterică Paris și al unui fost consilier local din Năvodari, blocat în instanță. Prefectul cere anularea actelor emise

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.