Natural Sistem SRL - Investiție strada Budapesta nr. 1
Natural Sistem SRL - Investiție strada Budapesta nr. 1
Primăria Constanța a emis astăzi, 16 martie 2023, autorizația de construire pentru un bloc de șapte etaje pe care SC Natural Sistem SRL îl va ridica în cartierul Tomis Plus, pe strada Budapesta nr. 1. 

Pentru această investiție, autoritățile locale au emis certificatul de urbanism în luna iulie 2021.

Imobilul de șapte etaje va avea funcțiunea de locuinte colective.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Terenul pe care se va construi blocul este în prezent liber de construiții, având o suprafață totală de 2.000 mp – din care se va construi pe 1.084 mp. și are deschidere la bulevardul Tomis și strada Budapesta, o zonă unde numeroși investitori s-au concentrat mult în ultima vreme.

La momentul 2021, investiția era estimată să coste 1,5 milioane de de euro.

Așa va arăta proiectul, potrivit datelor prezentate în memoriul depus la Agenția pentru Protecția Mediului Constanța, în octombrie 2021:

Natural Sistem SRL a mai construit în Tomis Plus un imobil de etaje pe strada Madrid nr. 52A pentru care în 2020 a solicitat supraetajarea.

De asemenea, Camboianu, prin aceeași firmă a mai construit două clădiri P+1E pe strada George Topârceanu nr. 15 în municipiul Constanța.

Potrivit listăfirme.ro, site consultat în data de 16 martie 2023, firma a fost înfiinţată în anul 2013, are sediul în municipiul Constanţa și are ca obiect de activitate „Lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale” și este administrată de Valentin Camboianu care este și asociat în firmă cu 33,34% din acțiuni, alături de Halep Aurelia (33,33%) şi Camboianu Maria (33,33%).

În 2021, firma a raportat o cifră de afaceri de 7.035.170 lei și un angajat.

Citește și:

Omul de afaceri Valentin Camboianu ridică un bloc de locuințe pe strada Budapesta din Palazu Mare

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.