Academia Hagi
Academia Hagi
Acționarii societății FCV Farul Constanța SA s-au întrunit pe 30 septembrie 2022 în cadrul Adunării Generale Extraordinare în cadrul căreia s-a decis completarea obiectului secundar de activitate al societății și deschiderea a două puncte de lucru.

Astfel, potrivit hotărârii s-a decis completarea obiectului secundar de activitate al societății cu următoarele activități: „Baruri și alte activități de servire a băuturilor” și „restaurante” – în vederea înființării unui punct de lucru de tip cafenea, în incinta Academiei „Gheorghe Hagi”, situată în orașul Ovidiu, pe strada Academiei nr. 3.

Acționarii societății au decis și deschiderea unui stand de vânzare a produselor comercializate de club, respectiv articole sportive, produse promoționale, bilete și abonamente.

Standul este situat în complexul comercial City Park Mall din Constanța.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Standul are o suprafață de trei metri lungime și doi metri lățime și este poziționat în zona intrării principale a complexului, la nivelul 0.

Deciziile au fost adoptate în data de 30 septembrie 2022.

Monitorul Oficial FCV Farul Constanța SA
Monitorul Oficial FCV Farul Constanța SA

Potrivit www.listafirme.ro, site consultat la data de 8 noiembrie 2022, societatea are ca obiect principal de activitate „activități ale cluburilor sportive” și se situează pe Locul I în clasamentul Top Afaceri România, județul Constanța, domeniul 93: „Activități sportive, recreative și distractive”.

Administrator al firmei este Iasko Zoltan Marton. Societatea are trei asociați, dintre care Hagi Gheorghe, care deține 90%, Marica Ciprian Andrei, care deține 10% și administratorul firmei.

Potrivit sursei menționate anterior, societatea a raportat, în anul 2021, o cifră de afaceri de 15.397.877 lei și 61 de angajați.

Cifră de afaceri FCV Farul SA
Cifră de afaceri FCV Farul SA
OBSERVAȚII:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

Gheorghe Hagi investește încă 8 milioane de euro în Academia de la Ovidiu

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.