Nu rata șansa de a locui într-un cartier rezidențial etalon în Constanța, Complexul Rezidențial ZEN RESIDENCE. Unul dintre ultimele 10 apartamente disponibile poate fi al tău, la preț promoțional!  

La doi ani și jumătate distanță de la demararea proiectului, lucrările la Complexul Rezidențial Zen Residence Constanța se apropie de final.

În aceste zile se lucrează la foc continuu la ultimele două blocuri din cele șapte din cadrul complexului, blocurile 1 și 2, dar și la amenajarea spațiului verde, la parcarea și la locul de joacă situate între blocuri 1, 2 și 7.

Și tu poți fi unul dintre locatarii Complexului Rezidențial!

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Ultimele 10 apartamente de două camere, situate în blocurile 1 și 2 din cadrul ansamblului rezidențial, sunt acum la preț promoțional.

Toate detaliile cu privire la ofertele de preț pot fi obținute la biroul de vânzări situat pe strada Genova nr. 6, Constanța, zona Jysk – Lem’s, dar și la numărul de telefon 0760.343.434.

În cele ce urmează vă prezentăm imagini din incinta complexului rezidențial, dar și din interiorul apartamentelor:

Apartament 2 camere - Complex Rezidențial Zen Residence - Constanța
Apartament 2 camere – Complex Rezidențial Zen Residence – Constanța

Citește și:

(FOTO/VIDEO) Primele apartamente din Complexul Rezidențial Zen Residence au fost predate proprietarilor, într-un cadru festiv

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.