ZEN RESIDENCE Constanta
ZEN RESIDENCE Constanta
Astăzi, într-un cadru festiv, au fost predate apartamentele finalizate în cadrul primei etape a proiectului rezidențial ZEN RESIDENCE, unul din cele mai frumoase ansambluri imobiliare din municipiul Constanța. Două dintre cele șapte blocuri din cadrul complexului rezidențial sunt gata. La finalul anului 2023 dezvoltatorul va finaliza întregul proiect. 

Aflat în zona Carrefour Constanța, pe strada Genova nr. 6, construcția proiectului a demarat în martie 2020 și iată că astăzi, la doi ani distanță, primii 105 locatari se mută în locuințele lor.

În fiecare zi, în ultimii doi ani, 250 de muncitori alături de opt echipe complete au lucrat pentru a le oferi astăzi primilor proprietari cheile locuințelor, construite la cele mai înalte standarde de calitate.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

„Este un proiect demarat în urmă cu doi ani, o colaborare între o firmă românească și una din Turcia. Este un anamblu de șapte blocuri, cu o arhitectură modernă, minimalistă, pentru care au fost folosite materiale de cea mai bună calitate. Predăm acum cheile proprietarilor din blocurile 4 si 5, iar la sfârșitul lunii august a anului viitor dorim să putem termina și celelalte blocuri ale ansamblului. Opt echipe de lucru, alcătuite din profesioniști români și turci, aproximativ 250 de oameni, au lucrat împreună la cele mai ridicate standarde de calitate, ca o familie, pentru realizarea acestui proiect”, a declarat managerul de proiect Zen Residence, Mustafa Osman Guler, arhitect de profesie, cu o vastă experiență în domeniul dezvoltării ansamblurilor rezidențiale.

Familiile locatare prezente astăzi la evenimentul festiv au avut parte și de câteva surprize.

Zen Residence Constanța - I etapă
Zen Residence Constanța – I etapă

Toți copiii care locuiesc în apartamentele din cadrul Complexului rezidențial Zen Residence au, de astăzi, propriul lor copac care poartă numele fiecăruia. Copiii au promis că, de acum înainte, vor îngriji arborii:

La finalul evenimentului, trei proprietari ai apartamentelor predate din blocurile 4 și 5, participanți la o tombolă organizată de dezvoltator, au primit premii:

În prezent, în cadrul Complexului Rezidențial mai sunt disponibile spre vânzare doar 40 de apartamente, peste 300 de locuințe din cele 7 blocuri având deja proprietari.

Biroul de vânzări se află pe strada Genova, nr. 6, în zona Carrefour Constanța, programul zilnic fiind 9.00 – 17.00.

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!