Nordis Group, singurul dezvoltator de ansambluri hoteliere și rezidențiale
premium din țară, a organizat în acest week-end, un format nou de eveniment dedicat pieței imobiliare din România. Nordis a găzduit un eveniment de tip „open house”, un concept care a permis clienților să vadă cum se concretizează investiția din stațiunea Mamaia, iar vizitatorilor să descopere și să exploreze cel mai ambițios și rafinat ansamblu de pe litoral. 

Camera ta de hotel, o investiție profitabilă sau casa ta de vacanță cu toate facilitățile unui hotel de 5*****?

Aceasta a fost întrebarea de pe buzele sutelor de persoane sosite special în Mamaia, în acest week-end, pentru a afla mai multe informații despre proiectul grandios care se concretizează în zona de nord a stațiunii.

Nordis a facilitat, timp de două zile, vizionări și întâlniri individuale cu consilierii de investiție, dar și tururi organizate în incinta ansamblului. Potențialii clienți au avut ocazia de a vedea stadiul actual al lucrărilor în zona de SPA și piscine, camera de hotel amenajată, precum și zona de lobby, cafenele și galeria comercială finalizată.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Faza I a proiectului Nordis Mamaia, situat în Mamaia Nord este aproape de finalizare, la începutul lunii august fiind inaugurată zona de lobby, cafenea şi galerie comercială de peste 1.500 metri pătraţi.

De curând, dezvoltatorul Nordis a lansat cea-a de-a doua fază a proiectului, Nordis Mamaia Dune, care este mai mult decât un ansamblu rezidențial și hotelier.

Prin amploarea proiectului și multitudinea de servicii și facilități oferite, proiectul Mamaia Nord, continuat prin Mamaia Dune, va deveni polul urban principal al zonei, un reper al celor mai exclusiviste experiențe de la malul mării.

Vrem să știe lumea că avem tot timpul porțile deschise, ne pot vizita, avem tot timpul pe cineva în lobby care îi poate ajuta să înțeleagă mai bine proiectul nostru din Mamaia, dar nu numai. Acest open house este în primul rând pentru clienți și potențialii clienți care pot vedea cum evoluează lucrurile din punct de vedere al construcției, se poate merge inclusiv  la etajul 1 pentru a vedea o cameră, așa cum va arăta ea la final”, ne-a precizat Florin Poștoacă, sales manager Nordis Group.

Potențialii clienți sunt atrași foarte mult de aspectul legat de investiția într-o cameră de hotel, concept lansat pe piața din România în anul 2019.

Dovadă și vânzările. Proiectul Nordis Mamaia este vândut în proporție de 94%. Prețul pentru unitățile rămase, aproximativ 20, pornește de la 84.000 Euro.

Cumperi, 7 zile pe an poți locui aici, în rest, Nordis are grijă de tot ceea ce presupune o investiție. Există un contract care este încheiat pe 30 de ani, randamentul este calculat la 7%. În funcție de investiție, investitorul va primi o chirie lunară”, ne-a mai declarat Florin Poștoacă.

Cele patru corpuri de clădire, fiecare având câte 11 etaje, fac parte din prima etapă a proiectului Nordis Mamaia, și aduc un concept unic de locuire și investiție pe piața imobiliară din România. Apartamentele dispun de toate facilitățile și serviciile unui hotel de 5 stele, reflectând cel mai înalt standard de confort și calitate.

Viitorii proprietari vor avea la dispoziție 10.000 de metri de plajă, cel mai mare spa de pe litoral și 9 restaurante și cafenele

În total, la acest moment, în cele patru corpuri de clădire sunt 712 camere de hotel și 600 de apartamente rezidențiale. Viitorii proprietari vor avea la dispoziție 10.000 de metri de plajă, cel mai mare spa de pe litoral și 9 restaurante și cafenele.

Apartamentele rezidențiale au cea mai bună vedere către mare și un design modern și exclusivist. Interioarele au calitate premium.

“Clienții sunt persoane care au călătorit, care un anume stil de viață, familiarizați cu hotelurile de cinci stele, dar care în primul rând își doresc să aibă aceste beneficii la noi în țară. Indiferent că vorbim despre zona de locuire, cele două clădiri de rezidențial, sau de zona de rezidențial, beneficiile sunt cele pe care le găsesc într-un hotel de cinci stele, inclusiv acces la cel mai mare spa de pe litoral și plajă privată. Vrem să te simți într-un apartament Nordis așa cum te simți atunci când mergi într-o vacanță de cinci stele, unde ai tot confortul și serviciile pe care le dorești”, ne-a mai spus Florin Poștoacă.

Nordis Mamaia Dune, un mic oraș

Prin amploarea proiectului și multitudinea de servicii și facilități oferite, proiectul Mamaia Nord, continuat prin Mamaia Dune, va deveni polul urban principal al zonei, un reper al celor mai exclusiviste experiențe de la malul mării.

Nordis Mamaia cuprinde un întreg complex de servicii premium. Aici vor fi………… 950 de apartamente pe o suprafață de 75.000 de metri pătrați.

Nordis Dune a înregistrat un record de vânzări cu peste 100 de unități vândute în primele 3 săptămâni de la lansare.

Cea mai mare tranzacție înregistrată cu un singur investitor este de 11 unități în valoare de 1 milion de Euro, iar cea mai scumpă unitate vândută către un alt client este un apartament cu preț de 266.000 Euro +TVA.

Investiția într-o unitate rezidențială în etapa II, pornește de la 64.900 Euro și ajunge până la 284.000 Euro.

Ansamblul Mamaia Dune se diferențiază de alte ansambluri pentru că oferă acces la o mulțime de modalități de petrecere a timpului liber pe toată perioada anului.

Aici va exista cel mai luxos cazino de pe litoral, servicii medicale, o sală polivalentă de peste 1.000 de locuri – dedicată evenimentelor de mare anvergură pe tot parcursul anului și cel mai luxos casino de pe litoral, dar și 1500 de locuri de parcare.

Ansamblul include o piațetă, o promenadă și terase. În sezonul rece, acestă zonă va include un patinoar și va găzdui un Târg de Crăciun.

Amenajările și beneficiile unei unități achiziționate sunt premium și cuprinde și plajă proprie de peste 16.000 metri pătrați, piscine pentru copii și adulți, spații de joacă pentru copii atât în interior cât și în exterior, after school, restaurante și cafenele dar și o zonă de promenadă.

Ansamblul pune la dispoziția rezidenților, pe lângă spațiile de recreere, terenuri de squash, și servicii medicale, de la kinetoterapie și tonifiere musculară până la recuperare medicală și tratamente speciale.

Termenul de predare a proiectului este de 30 de luni.

Din punctul de vedere al profilului clienților, 98% sunt cumpărători români, peste 60 % dintre ei sunt antreprenori și 50% au până în 45 de ani.

Nordis Group reprezintă un grup de firme cu capital 100% românesc, specializat în dezvoltare hotelieră şi rezidenţială de lux.

Grupul de firme este format din 7 entităţi: Nordis Hotels, Nordis Development, Nordis Construct, Nobileo (membru Nordis Group), Nordis Architecture, Nordis Travel şi Nordis Property Management.

Citește și:

Stațiunea Mamaia: Vânzări record de 10 milioane de euro în 3 săptămâni pentru cel mai nou ansamblu hotelier și rezidențial

Meda Annemarie Vasiliu, noul General Manager al hotelului Nordis Mamaia

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar