HORNBACH Centrala SRL prin Babescu Dan a primit, pe 3 septembrie 2021, de la Primăria Constanța certificatul de urbanism nr.2609 pentru construirea primului magazin de retail din municipiul Constanța. Societatea ocupă Locul 1 în Top Afaceri România, în domeniul de activitate “Comerț cu amănuntul în magazine nespecializate, cu vânzare predominantă de produse nealimentare”.   

Potrivit datelor publicate pe site-ul Primăriei municipiului Constanța, certificatul de urbanism emis prevede construirea unui imobil parter cu funcțiunea de magazin retail, construcții anexe, dar și amenajări exterioare incintă – sistematizare verticală (platformă parcare, parcări electrice, spații verzi, drumuri, trotuare, accese auto, pietonale, racorduri la drumurile publice, împrejmuirea terenului, amplasare semnale publicitare), rastel în parcare, rețele instalați incintă și organizare de șantier.

Se menționează de asemenea că prezentul certificat de urbanism NU poate fi utilizat în scopul declarat pentru: branșare la utilități întrucât conform prevederilor Legii nr.50/1991 modificată prin legea nr. 7/2020 art. 11 alin. (7) – “Se pot executa fără autorizație de construire: e) lucrări de bramșare și racorduri executate pe domeniul public la infrastructura tehnico-edilitară existentă în zonă, cu acordul/autorizația administratorului xdrumului – Confort Urban SRL.

Accesul la viitorul magazin din municipiul Constanța se va face din strada Nicolae Filimon (clienți) și din strada Interioară 4 (autocamioane). La intersecția dintre aceste două artere se va amenaja un sens giratoriu.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Societatea care se ocupă de această investiție, înființată în 2005, îi are ca administratori pe Zaharia Adriana Mihaela, Mugurel Horia Rusu și pe Ioan Claudia Anca, iar asociații sunt HORNBACH BAUMARKT AKTIENGESELLSCHAFT – 2% și HORNBACH BAUMARKT GMBH – 98%.

În 2020, societatea a avut cea mai mare cifră de afaceri de la înființare și cel mai mare număr de angajați:

Citește și:

S-a emis certificatul de urbanism pentru construirea magazinului Hornbach în municipiul Constanța

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar