Constantin Chimișliu, unul din cei mai discreți milionari ai Constanței, se pregătește  să construiască un bloc de șase etaje în Constanța. Acesta va fi edificat pe strada Prelungirea Bucovinei, nr. 1G, pe un teren de 697 metri pătrați. Dezbaterea publică pentru acest proiect va avea loc pe 14 aprilie 2022. Imobilul 2S+P+5E+6 retras va avea funcțiunea de birouri și locuințe și cuprinde amenajări peisagistice.

Agenția pentru Protecția mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra depunerii raportului privind impactul cu funcțiune de birouri și locuințe, cu funcțiunea de birouri și locuințe, împrejmuire teren și amenajări peisagistice.

Titularul proiectului este Constantin Chimișliu.

Tipul deciziei posibile luate de autoritatea competentă pentru protecţia mediului Constanța poate fi emiterea acordului de mediu sau respingerea solicitării de emitere a acordului de mediu.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Raportul poate fi consultat la sediul Agenție pentru Protecţia Mediului Constanța din mun. Constanța, str. Unirii nr. 23, în zilele de luni – joi, între orele 8-16.30, vineri, între orele 8-14 şi la sediul Blue Terra Consulting din Constanța, bulevardul Mamaia nr. 231, etaj 3, birou 1, județul Constanța, în zilele de luni – vineri între orele 9.30 -14.00. BLUE TERRA CONSULTING SRL este firma care a elaborat documentația de mediu.

Dezbaterea publică a raportului privind impactul asupra mediului va avea loc în data de 14.04.2022, la Hotelul Maria din Constanța, b-dul 1 Decembrie 1918, nr. 2D, începând cu ora 14.00.

Publicul interesat poate transmite în scris comentarii/opinii/observaţii privind documentele menţionate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Constanța, cu sediul în mun. Constanța, str. Unirii nr. 23, până la dată de 14.04.2022.

Povestea viitoarei construcții cu vedere la plaja Trei Papuci

Pe terenul viran, proprietarul intenționează de mai multă vreme să se apuce de construcție iar Chimișiu așteaptă acest moment de câțiva ani.

În urmă cu aproape doi ani, pe 29 aprilie 2020, în ședința Consiliului Local Constanța au votat planul urbanistic zonal inițial de Constantin Chimșliu.

În ședința Comisiei tehnice de amenajare a teritoriului și urbanism din data de 28 ianuarie 2020, a fost avizat favorabil documentația prezentată de omul de afaceri. Documentul este semnat de arhitectul șef al orașului, Mihai Radu Vânturache.

Proiectul de avizare a PUZ-ului a primit și acordul favorabil al primarului de atunci al Constanței, Decebal Făgădău.

Constantin Chimișliu a cumpărat terenul pe care vrea să ridice construcția în 2006, iar 12 ani mai târziu, în 2017 a depus proiectul la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa, solicitând avizul de mediu. A urmat, în 2019, consultarea publică.

Clădire va avea funcțiune mixtă – comerț, alimentație publică, servicii, administrație, locuire (subsol tehnic și garaje, demisol tehnic, parter comercial, 3 etaje servicii, 2 etaje locuire), 2S+D+P+5+6 retras.

Construirea blocului de 6 etaje în zonă i-a nemulțumit pe unii vecini, care au transmis obiecții în timpul consultării publice, aceștia depunând adrese cu observații și întrebări referitoare la PUZ, hotărâre care poate fi consultată AICI.

Cine este Constantin Chimișliu

Constantin Chimișliu este un inginer agronom care a intrat în comerţul cu pesticide în 1991. A absolvit Facultatea de Agronomie din Bucureşti, a obținut o specializare ca inginer agronom la o fermă în SUA și a lucrat ca director de cercetări în agricultură timp de opt ani, până în 1991, la staţiunea de cercetări Valul lui Traian. Ulterior a pus bazele propriului business în agricultură, Biochem SRL, ce distribuie către fermierii români seminţe de cereale, pesticide şi îngrăşăminte.

În 2020, firma a avut o cifră de afaceri de 147 918 555 lei. În prezent, societatea cu o vechime de 31 de ani îi are ca acționari pe Chimișliu Bogdan Ștefănel și Chimișliu Virginia, fiecare cu câte 50% din acțiuni.

O afacere mai cunoscută a familei Chimișliu este restaurantul și magazinul „Cămara cu merinde”, cu produse alimentare și cosmetice naturale, deschis în 2015. Proiectul i-a aparținut Simonei Chimișliu, soția directorului Biochem, Bogdan Chimișliu, unul dintre acționarii Biochem SRL.

Publicitate
The Laundry Box Servicii de spalare profesionala textile covoare livrare ridicare gratuite v1

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!