Astăzi, 24 iunie, s-a desfășurat proba obligatorie a profilului din cadrul examenului de Bacalaureat – E)c), sesiunea iunie – iulie 2020.

Dintre cei 5553 de candidaţi înscriși la nivelul județului Constanța, s-au prezentat 5330 de candidați (matematică – 4175, istorie – 1155). Au absentat 220 de candidați. Niciun candidat nu a avut temperatura peste 37.3 ̊ C.

Au fost eliminați pentru fraudă 3 candidați. Unul dintre elevi, de la Liceul Tehnologic Tomis Constanța a fost prins având asupra sa un telefon, un altul de la Liceul de Marină Constanța cu o cască, iar cel de-al treilea, de la Liceul cu Program Sportiv “Nicolae Rotaru” Constanța cu o ciornă. Aceștia nu vor mai avea dreptul de a participa la următoarele două sesiuni ale examenului de Bacalaureat.

Subiectele și baremele de corectare au fost publicate de către Centrul Național de Politici și Evaluare în Educație, pe site-ul subiecte.edu.ro, la ora 15:00.

Ultima probă, cea la alegere  a profilului, va avea loc mâine, 25 iunie.

Primele rezultate vor fi afișate marți, 30 iunie, până în ora 12.00

Rezultatele finale vor fi anunțate duminică, 5 iulie.

Citește și:

4 elevi de la Colegiul Național “Kemal Ataturk” din Medgidia, singurii din județ care au susținut proba la limba maternă a Bacalaureatului

Ce subiecte au avut de rezolvat elevii care au susținut astăzi prima probă a Bacalaureatului

Pub
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar