Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar
În urmă cu puțin timp, la adresa bacalaureat.edu.ro au fost publicate rezultatele la examenul de Bacalaureat. La Constanța, doar trei elevi au obținut nota maximă la toate cele trei probe scrise.
Este vorba despre un elev de la Colegiul Național “Mircea cel Bătrân” – specializarea Matematică – Informatică, un altul de la Liceul Teoretic Internațional de Informatică Constanța – specializarea Matematică – Informatică și un al treilea de la Liceul Teoretic “Ovidius”, specializarea Matematică – Științe ale Naturii.

În sesiunea iunie-iulie 2020, au promovat 3293 de candidați (67,23% candidați din promoția curentă), dintr-un total de 5775 (94,8%) de candidați prezenți.

Precizăm că 317 (5,2%) candidați au absentat, iar 7 candidați au fost eliminați pentru fraudă sau tentativă de fraudă. Aceștia nu se vor putea înscrie la următoarele două sesiuni ale examenului național de Bacalaureat.

La nivelul județului Constanța 3 candidați au obținut media 10 și 399 de candidați au obținut note de 10 la diverse probe, după cum urmează:

  • 27 de candidați au obținut nota 10 la proba de Limba și literatura română;
  • 168 de candidați au obținut nota 10 la proba obligatorie a profilului (istorie- 73, matematică- 95);
  • 204 candidați au obținut nota 10 la proba la alegere a profilului și specializării (ex. biologie- 80, fizică- 56, logică și argumentare- 29).
Pub
SolidHouse – Dezvoltator Imobiliar