Elevi
Elevi
Continuă saga mămicii din Constanța a cărei fiică, deși a studia ani de zile limba engleză, a ajuns, în clasa a V-a într-o clasă de germană, fără să fi studiat această limbă, vreodată.

Mama copilei a înaintat plângeri atât către conducerea unității de învățământ, cât și către Inspectoratul Școlar Județean Constanța. Răspunsurile primite nu sunt de natură să o liniștească nici pe ea și nici pe copila care este extrem de tristă.

„Vă atașez răspunsul celor de la ISJ Constanța: mi s-a spus că nu ține de ei și că nu îmi pot spune nimic despre criteriile în baza cărora s-au alcătuit clasele. Mi s-a spus că vor cerceta ce am solicitat… Tocmai de aceea am apelat la ISJ, pentru că nu am primit răspuns de la cei de la școală.

Pasul următor este să fac sesizare la Ministerul Educației. Dar, în ritmul acesta, o să treacă o veșnicie până se rezolvă ceva, dacă se va rezolva. Și, între timp, singurul care suferă este copilul meu…” ne-a declarat mămica elevei de clasa a V-a.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Iată răspunsul ISJ Constanța:

Citește și

O mămică din Constanța și-a vărsat „of-ul” pe Facebook: Fetița ei a suferit un șoc în prima zi de școală, după ce a fost transferată fără voie

Publicitate
The Laundry Box Servicii de spalare profesionala textile covoare livrare ridicare gratuite v1

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.