Conducerea instituției de învățământ celebrează marți, de la ora 11.00, la Centrul Multifuncțional “Jean Constantin” din Constanța împlinirea a 37 de ani de existență și 25 de ani de profil de artă plastică.

Activitățile dedicate aniversării debutează încă de dimineață cu o expoziție de artă în incinta centrului cultural, urmată de o lansare de carte a directorului Muzeului de Artă Constanța, Doina Păuleanu.

Este vorba despre albumul „Tonitza“, ediția a II-a care săptămâna trecută a fost lansat la Galeria de Artă SENSO București.

“Avem premierea fostelor cadre didactice ale școlii și a celor doi profesori care au pus bazele școlii de arte: Lungu Viorel și Codrescu Ion. Ambii sunt pensionari, dar, de exemplu, domnul Lungu este activ în instituția de învățământ. Noi le-am lansat invitația și îi așteptăm”, ne-a declarat directorul Școlii Gimnaziale nr. 39 “Nicolae Tonitza”, Nicoleta Bercaru.

Ulterior, copiii din cadrul școlii vor prezenta, în fața oaspeților, colegilor și profesorilor, un spectacol special pregătit cu această ocazie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.