Ieri, Școala Gimnazială ,,Lucian Grigorescu” din Medgidia a sărbătorit, într-o atmosferă festivă, 24 ani de cȃnd poartă cu cinste numele renumitului artist.

Programul zilei a debutat cu activități pe cât de diverse, pe atât atât de interesante, cu generice foarte atractive, desfășurate de elevii noștri sub ȋndrumarea cadrelor didactice: Personalitățile orașului meu, Citiți ȋmpreună! Schimbați lumea!, Școala ȋn lume, Școala mea, dragă ȋmi ești!, Games are fun, „Astăzi este ziua-n care, Campion sunt, cel mai tare!”, „Dăruim zȃmbete (ȋn colaborare cu psihologul școlar, Durac Valentina și Asociația „Zȃmbet și culoare”, Medgidia)

Conform tradiției, la bustul lui Lucian Grigorescu aflat ȋn curtea școlii, au adresat mesaje  care au subliniat importanța pictorului ȋn viața comunității și a instituției noastre, directorul școlii, prof. Dănilă Simona şi Bogdan Moşescu, city manager, care a depus o coroană de flori din partea Consiliului Local.

După lecturarea unei frumoase poezii dedicată artistului, a fost rândul membrilor Consiliului Reprezentativ al Elevilor să depună câte o gerberă portocalie, reamintind astfel de oranjul dobrogean, caractersitic penelului său.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Elevi premiați pentru rezultate excepționale

Și ȋn acest an, Asociația de Părinți i-a recompensat cu generoase premii ȋn bani și obiecte pe cei mai merituoși elevi ai școlii noastre. Momentul a fost dedicat atȃt discipolilor care s-au afirmat, ȋn anul calendaristic anterior, prin rezultate remarcabile la învăţătură (media generală 10), olimpiade și concursuri în etapa județeană și națională cât și celor care au obţinut premii  la competițiile sportive.

Un alt moment semnificativ pentru această zi aniversară a fost lansarea revistei școlii „Labirintul copilăriei”. Aflat la cel de-al șaisprezecelea număr, editorialul surprinde printr-un conținut bogat, o tematică atractivă și ilustrații deosebite, fiind rezultatul muncii de echipă a unui număr mare de profesori şi elevi.

Finalul zilei a reunit la o masă rotundă toate cadrele didactice pentru a sărbători pensionarea domnului prof. de educație fizică Petricală Valentin.

Conducerea școlii  a mulțumit distinsului dascăl și i-a oferit o plachetă și statueta unui handbalist, pentru toţi anii în care a reuşit să formeze şi să crească campioni, nu doar în sălile de sport, ci mai ales prin ceea ce a sădit adânc în inimile lor: o dorinţă, o chemare, un vis.

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.