ARSVOM
ARSVOM
Agenția Română de Salvare a Vieții Omenești pe Mare (A.R.S.V.O.M.), organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale, de execuție, vacante, de referent II – Compartiment Recrutare, Selecție, Evidență și Formare profesională.

Potrivit anunțului, ziua de 27 ianuarie 2023, ora 13:00 reprezintă termenul limită pentru depunerea dosarelor. Proba scrisă se va desfășura în data de 6 februarie 2023, de la ora 09:00, iar proba interviu va avea loc în data de 10 februarie 2023, de la ora 09:00.

Care sunt condițiile specifice necesare în vederea participării la concurs și a ocupării funcției contractuale:
  • Minim – studii superioare de scurtă durată absolvite cu diplomă în perioada anterioară aplicării celor trei cicluri tip Bologna;
  • Cunoștințe operare pe calculator necesare îndeplinirii atribuțiilor de serviciu;
  • Vechime în specialitatea studiilor minim 3 ani și 6 luni;
  • Aptitudini de comunicare orală și scrisă.

Datele prezentate mai sus sunt orientative. Pentru confirmarea acestora, relații suplimentare detaliate privind atribuțiile postului, bibliografia și conținutul dosarului de concurs, vor fi puse la dispoziție, în zilele lucrătoare, pe site-ul instituției și/sau la sediul instituției angajatoare: A.R.S.V.O.M., Incintă Port Constanța, dana 78, telefon: 0241.60.18.78.

Foto: Arhivă

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.