Doisprezece subofiţeri din promoţia 2018 ai Şcolilor de Subofiţeri Jandarmi Drăgăşani şi Fălticeni au fost încadraţi la Gruparea de Jandarmi Mobilă „TOMIS” Constanţa.

Ceremonia de numire în funcţie a celor doisprezece jandarmi din promoţia 2018 a avut loc astăzi la sediul Gruparii de Jandarmi Mobilă „TOMIS” Constanţa.

Subofiţerii au fost prezentaţi personalului unităţii și ulterior au fost incluşi într-un program de aprofundare a cunoştinţelor teoretice şi de perfecţionare a deprinderilor practice referitoare la misiunile de asigurare şi de menţinere a ordinii publice, dar şi la modul de comunicare în relaţia cu cetăţenii pe timpul misiunilor.

Comandantul unitatii, lt.col. Daniel Ferencz, i-a asigurat pe noii jandarmi de sprijinul său, i-a felicitat şi le-a dorit succes în activitatea pe care o vor desfăşura în cadrul unităţii.

Cei doisprezece sunt: Serg. maj Marinescu Roxana Andreea, Serg. maj Mogoșescu Cosmin George, Serg. maj Niță Mihai Alexandru, Serg. maj Marin Gabriel Cosmin, Serg. maj Apolozan Gheorghe Cristian, Serg.maj Toma Andrei Daniel, Serg.maj Mergeani Costel, Serg. maj Rusu Alexandru Răzvan, Serg. maj Pîrvu Tudorel, Serg. maj Mitrea Ionuț Daniel, Serg. maj Dima Ionel, Serg.maj Raicu Romeo.

Citește și:

Cadre noi la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Constanţa. Cine sunt aceștia

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.