Liceul Tehnologic Cogealac
Liceul Tehnologic Cogealac
Liceul Tehnologic Cogealac organizează un concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de muncitor întreținere I (0,50 normă).

Potrivit anunțului, dosarele pot fi depuse până în data de 10 aprilie 2023, ora 14:00. Proba scrisă de va desfășura în data de 24 aprilie 2023, de la ora 9:00, iar proba practică va avea loc în data de 24 aprilie 2023, de la ora 11:00 și va fi urmată de proba interviului, de la ora 12:00.

Care sunt condițiile specifice pentru participarea la concurs:
  • Studii de specialitate**: Instaliații termice și sanitare / tâmplărie / electricitate / construcții / zidărie – atestate cu diplomă de absolvire;
  • Vechime: Nu este necesară.

Datele prezentate mai sus sunt orientative. Pentru confirmarea acestora sau detalii suplimentare privind atribuțiile postului, bibliografia și conținutul dosarului de concurs, vor fi puse la dispoziție, în zilele lucrătoare, pe site-ul instituției și/sau la sediul instituției angajatoare: Liceul Tehnologic Cogealac, cu sediul în comuna Cogealac, Str. Liceului nr. 36, județul Constanța, telefon 0241.769.037, email: ltcogealac@yahoo.ro.

Foto: Arhivă

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.