Publicitate
Solid House apartamente si studiouri de vanzare Constanta
Șantierul Naval Constanța, societate emblematică a județului nostru, unul dintre cele mai mari șantiere de construcții, reparații și conversii nave din Europa, caută forță de muncă. În acest sens, Primăria Municipiului Medgidia în colaborare cu Șantierul Naval Constanța organizează în data de 5 mai 2021, începând cu ora 09.00, la Casa de Cultură I. N. Roman, o întâlnire în vederea recrutării persoanelor interesate de găsirea unui loc de muncă. 

Șantierul Naval Constanța caută forță de muncă calificată în meseriile specifice activității navale: lăcătuș construcții metalice și navale, tabulator naval, mecanic, electrician, sudor, sablator, vopsitor, strungar precum și personal dornic să se califice prin programele de instruire efectuate la nivel de companie.

Pentru noii angajați Șantierul Naval Constanța oferă:

– pachet salarial atractiv corespunzător nivelului de pregătire;

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

– cursuri de calificare sau perfecționare gratuite;

– tichete de masă;

– plata orelor suplimentare cu un spor de 100%;

– cazare în cămin de nefamiliști recent modernizat în condiții de gratuitate;

– mijloace de transport în regim de navetă cu autocare cu un grad ridicat de confort de asemenea gratuite;

Pentru a demonstra intenția societății de a finaliza cu succes această campanie, echipa Șantierului Naval Constanța va fi condusă de unul din directorii executivi ai societății, având autorizarea semnării pe loc a contractelor individuale de muncă.

Toți cei interesați în găsirea unui loc de muncă sunt asteptați miercuri 05.05.2021, începând cu ora 09.00, la Casa de Cultură I. N. Roman Medgidia.

Pub
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar