Dan Puric
Dan Puric
Dan Puric și-a anunțat intenția de a candida la alegerile prezidențiale din partea partidului AUR, în cadrul spectacolului său „Votați, mă”, susținut pe scena teatrului Luceafărul.

Actorul Dan Puric a făcut un anunț surprinzător, la finalul spectacolului „Votați, mă”, susținut pe scena teatrului Luceafărul. Acesta a afirmat că va candida la alegerile prezidențiale, susținut de AUR.

Artistul a vorbit despre situația politică din România, despre administrația actuală, condusă de președintele Klaus Iohannis și premierul Marcel Ciolacu și în final a dezvăluit publicului că intenționează să candideze din partea partidului AUR.

Totul s-a petrecut în contextul unui spectacol de teatru și nu este exclus ca el să fi făcut anunțul în contextul rolului de pe scenă.

Publicitate
Energia Residence cartier rezidential apartamente de vanzare imobiliare Constanta dezvoltator imobiliar

Artistul consideră că poporul român merită ceva mai bun decât ce a putut oferi clasa politică în ultimii 34 de ani. În acest sens, actorul a reamintit publicului numeros despre cum „a tras clopotele în Basarabia pentru trezirea neamului românesc”.

În urmă cu câteva săptămâni, liderul AUR, George Simion, spunea că Dan Puric ar fi un bun președinte pentru România.

„Dan Puric este o valoare a neamului românesc și este un om care militează pentru aceleași lucruri pentru care milităm și noi. Cu siguranță, la fel cum Ciolacu spune că un candidat bun ar fi Ion Cristoiu, pot să vă spun că Dan Puric ar fi un președinte de succes al României. Cred că în orice confruntare electorală, candidatul AUR va câștiga și vom avea în sfârșit un președinte”, a spus Simion, potrivit realitatea.net.

Sursă foto: Facebook

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.