Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar
Conducerea PRO România din Constanța și-a prezentat, astăzi, trei dintre candidații la primăriile din județ pentru alegerile din această toamnă.

Candidatul PRO România la șefia Consiliului Județean Constanța, Răzvan Filipescu, l-a prezentat astăzi pe Ionuț-Dorel Motoi, un antreprenor în vârstă de 37 de ani care nu a mai fost implicat în politică și cu care speră să câștige Primăria Eforie.

Motoi spune că, până în prezent, rolul său în societate a fost de soț, tată, manager și pilot de avion.

„De am ales să candidez? Păi, e foarte simplu. Acum ceva timp, m-am gândit cu soția mea să plecăm din țară, pentru că, după 15 ani de antreprenoriat, timp în care m-am lovit de instituțiile statului de la A la Z, trăiam cu senzația că port un război continuu. Apoi, m-am gândit că, dacă și noi cei care putem să facem ceva plecăm, cine va mai face schimbarea. Astfel, am ales să fac schimbarea și m-am înscris la PRO România. Pentru început, vin cu trei lucruri concrete: debirocratizarea, eliminarea hârtiilor din administrație și trecerea la documente electronice, dar și instalarea de panouri fotovoltaice, pentru a avea energie electrică mai ieftină“, a spus Motoi.

Candidatul PRO România la Primăria Comana, Iulian Udriște, în vârstă de 40 de ani, de profesie agricultor, s-a arătat nemulțumit de faptul că localitatea pe care o reprezintă nu are un asfalt, obiectivele sale pentru un posibil mandat fiind cele legate de dezvoltarea infrastructurii locale.

„Nu trotuare, nu spații de joacă, nu asfalt. Nu suntem la nivelul anului 2020, mai avem de lucru. Am decis să candidez și nu voi promite șapte mii de proiecte așa cum au făcut alții înaintea mea la Comana, dar nu au realizat nimic. Îmi doresc să avem și noi asfalt în comună și spații de joacă pentru copii“, a afirmat Iulian Udriște.

Candidatul PRO România la Primăria Băneasa este un militar în rezervă, Cornel Dima, în vârstă de 55 de ani, care de asemenea își propune să dezvolte mai multe proiecte ce țin de educație, sănătate și infrastructură. Acesta și-a arătat nemulțumirea cu privire la modificarea statutului localității ded la rangul de oraș la cel de comună.

Reprezentantul PRO România a spus că, dacă nu se iau măsuri pentru dezvoltare, Băneasa își va pierde și statutul de comună.

Citește și:

Dumitru Moinescu este candidatul Pro România la funcția de primar al municipiului Medgidia

Ei sunt candidații Pro România pentru primăriile Corbu, Mircea Vodă și Cuza Vodă

(Video) Candidații PRO România pentru Primăria și Consiliul Județean Constanța, au fost lansați