Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar
Mohammad Murad a anunțat în această seară, cu ocazia deschiderii Complexului Amfiteatru Belvedere Panoramic din Olimp, că va candida la Primăria Constanța.

“Am promis că odată cu inaugurarea, voi alege o opțiune dacă voi candida sau nu. Cred că a venit momentul să mă apuc de alte proiecte mai importante. Și de asta m-am îmbrăcat într-o jumătate de muncitor de șantier cu acest ciocan în mână și cu jumătate halat de medic care are grijă de oameni și în special de bătrâni. Da, răspunsul meu este voi candida la funcția de primar al Constanței”, a declarat Mohammad Murad.

El a mai spus că administrația locală nu își asumă eșecurile și a afirmat că a putut termina Complexul Amfiteatru Belvedere Panoramic în patru sau cinci luni de zile, iar în această perioadă primarii nu pot termina tunsul ierbii.

“În viață, când asumi o răspundere și ai un eșec, trebuie să îl asumi. Din păcate, clasa politică are un eșec și în special în administrația locală. Are un eșec pentru că nu am putut noi ani de zile, din toate punctele de vedere să schimbăm lucrurile în așa fel încât să nu fim mirați cât de frumos este în Turcia, în Grecia sau în Italia sau în Franța. Cred că după 30 de ani aș fi putut să pun un pariu cu orice primar de aici sau din altă parte că sunt în stare să termen Complexul Amfiteatru Belvedere în patru luni sau cinci luni de zile, iar el să nu poate să termine tunsul ierbii. Credeți că așa e normal? Nu. Am făcut tot ce am putut pentru mine și familia și colegii cu care lucrez. Acum e momentul în care după atâta experiență să dau oamenilor înapoi tot ce am acumulat și experiența, și bani, și sprijin, și ajutor. Eu îi respect pe toți cei care candidează pentru funcția de primar al Constanței”, a mai declarat Murad.

El a mai spus că municipiul Constanța va arăta ca hotelul său din Olimp.

“Constanța va arăta ca acest loc. Provin dintre oameni și înțeleg. La mine nu există birou, biroul este șantierul, biroul este spitalul, este bătrânul care are nevoie să-l asculți și îi voi asculta pe toți. Întotdeauna avem ce învăța de la cei în vârstă. Voi lupta și voi fi cel mai mare luptător împotriva sărăciei. Nu am nevoie de bani, nimeni nu îmi poate oferi nimic care să mă corupă pe mine. Durerea mea este să aducem totul la o normalitate. Așa cum spunea domnul președinte Iohannis o să mergem să aducem lumea la normalitate”, a mai afirmat Mohammad Murad.

Citește și:

Surprize politice la deschiderea Complexului Amfiteatru Belvedere Panoramic din Olimp deținut de Mohammad Murad

Mohammad Murad deschide astăzi fosta perlă a litoralului, complexul Amfiteatru-Panoramic-Belvedere. Orban merge la inaugurare

Pub
SolidHouse – Dezvoltator Imobiliar