Noul subprefect al județului Constanța, Șenol Ali, a fost astăzi învestit în funcție în prezența secretarului de stat din MAI, coordonator pentru relațiile cu instituțiile prefectului, Adrian Petcu, și a reprezentanților instituțiilor publice constănțene.

Secretarul de stat a dat citire Hotărârii de Guvern nr. 1005 adoptată în ședința de Guvern din 20 decembrie 2018 privind exercitarea, cu caracter temporar, prin detașare în condițiile legii, a funcției publice de subprefect al județului Constanta de către Ali Șenol, publicată în Monitorul Oficial nr. 1102 din 27.12.2018.

După ce a depus jurământul, Șenol Ali a mulțumit pentru încrederea acordată și a subliniat în cuvântul său că își va valorifica pregătirea și experiența profesională în realizarea atribuțiilor de subprefect.

Prefectul județului Constanța, Dumitru Jeacă și-a exprimat încrederea că noul subprefect va contribui cu eficiență la activitatea instituțională, l-a felicitat și l-a asigurat de toată deschiderea la o bună colaborare. De asemenea, președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu, a încheiat întâlnirea cu aceleași gânduri de eficientă colaborare cu noul subprefect.

Primul dintre subprefecții instalați în funcție, Ionuț Done, a fost învestit pe 17 decembrie.

Citește și:

Noul subprefect al județului Constanța, Ionuț Done, a fost învestit în funcție

Noul prefect al județului Constanța, Dumitru Jeacă, a depus jurământul

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.