Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar
Europarlamentarul Rareș Bogdan se află astăzi la Constanța pentru a participa, alături de candidatul PNL la Primăria Constanța, Vergil Chițac, la întâlniri cu alegătorii din municipiu. Alături de președintele PNL Constanța, Bogdan Huțucă, vor merge în Piața Ovidiu și pe faleza Cazino. 

“Îl susțin total pe Vergil Chițac, alături de Bogdan Huțucă sunt convins că vom reuși să facem o campanie extrem de atractivă, bazată pe argumente. Am spus că am argumentația extrem de simplă a celorlalți primari care au făcut lucruri grozave și fiind un om care iubește mult și Dobrogea, nu am înțeles cum un județ care are un potențial absolut uluitor din punct de vedere istoric, din punct de vedere al turismului și din punct de vedere economic și geo-strategic, este totuși atât de în spate din punct de vedere al poziționării la nivelul României. Explicația găsită de mine a fost administrația de stânga, administrația PSD succesivă la Consiliul Județean, succesivă la Primărie care nu a reușit să facă ceea ce au făcut toți ceilalți, începând cu Sibiul lui Iohannis, continuând cu Clujul lui Boc, continuând cu Oradea lui Bolojan șamd. Schimbarea conducerii administrației va înseamna și schimbarea poziționării sau repoziționării Constanței”, a spus Rareș Bogdan.

Acesta a spus ca va veni săptămânal la Constanța pentru a sprijini campania candidatului PNL.

“Voi explica constănțenilor de ce cred eu că cel mai potrivit prin rigurozitatea pe care o are, prin seriozitatea pe care o are, prin ceea ce a făcut până acum din punct de vedere profesional și din punct de vedere al vieții personale, este potrivit să schimbe destinul acestui oraș. Și chiar cred în omul ăsta. Eu nu vorbesc despre oameni în care nu cred. La Constanța cred extrem de mult în Vergil Chițac. Am crezut acum patru ani, cred în continuare”.

La rândul său, Vergil Chițac, măgulit de cuvintele lui Rareș Bogdan, a vorbit despre faptul că “Constanța, ca niciun alt oraș, nici Iașiul, nici Clujul, nici Timișoara, nu are o infrastructură atât de importantă” . “Gândiți-vă că avem legătură extraordinară cu Bucureștiul și feroviară și rutieră, gândiți-vă că avem un port, cel mai mare port din zona Mării Negre, avem Canalul Dunăre-Marea Neagră. Niciun alt oraș din țara asta nu are infrastructura aceasta. Cu toate acestea, județul Constanța este pe locul 19 la salariul mediul brut, scăzând față de anul 2016. Nu putem să nu legăm lucrul ăsta de administrația județului și a orașului Constanța. Orice oraș port, uitați-vă la Marsilia, la Rotterdam, este un oraș în care industria este efervescentă.

În Constanța trebuie mai mult decât o schimbare, trebuie o reformă care să cuprindă toate segmentele vieții, economic, social, politic, cultural. Pentru asta lupt. Nu am o miză în a ocupa funcții publice, eu le-am avut. Miza mea este că sunt un patriot constănțean care vrea să acționeze acum în favoarea orașului care îl găzduiește de 50 și ceva de ani”, a conchis candidatul PNL la Primăria Constanța.