Președintele organizației județene a PNL Constanța, Bogdan Huțucă, a lansat o provocare astăzi pentru candidatul USR PLUS la Primăria Constanța, Stelian Ion, privind contractul cu casa de sondare a opiniei IRES. Declarația vine ca urmare a prezentării, la începutul acestei săptămâni, a unui sondaj de opinie care viza șansele primilor trei candidați cu cele mai mari șanse pentru a accede la fotoliul de primar al municipiului Constanța, dar și a afirmaților useriștilor privind date false cu care aceștia ar fi ieșit în piață privind șansele candidatului Vergil Chițac la Primăria Constanța. Liderul liberlilor constănțeni a precizat că poate pune pe masă contractul pe care l-au făcut cu casa de sondare a opiniei publice și vor să vadă dacă și USR Constanța e în stare să facă acest lucru.

Liderul PNL Constanța, Bogdan Huțucă, a declarat astăzi într-o conferință de presă, că PNL Constanța lucrează numai cu case de sondare pentru care credibilitatea este lucrul cel mai important.

“Lucrăm numai cu astfel de case de sondare lucrăm, case pentru care credibilitatea este cel mai important capital al lor. Aceste case de sondare își asumă sondajul, pun antetul și semnează sondajul. Îl asumă și îl susțin. Eu lansez o provocare. PNL Constanța pune pe masă contractul cu casa de sondare. Doresc să văd dacă și candidatul USR e în stare să facă acest lucru: să pună un sondaj pe masă asumat cu cod AEP, de o casă de sondare pretigioasă. Atâta timp cât nu văd acest contract, el nu există”, a afirmat Bogdan Huțucă.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

La începutul acestei săptămâni, Stelian Ion a prezentat un sondaj de opinie ca răspuns, spunea candidatul USR-Plus la Primăria Constanța, “la sondajele falsificate aruncate recent în spațiul public de PNL pentru a crea alegătorilor impresia că doar candidatul liberal are șanse să-l învingă pe candidatul PSD, Decebal Făgădău”

Potrivit sondajului prezentat de USR-PLUS, situația candidaților la Primăria Constanța era, la începutul lunii septembrie, următoarea: Vergil Chițac – 25%, Decebal Făgădău – 24% și Stelian Ion – 22%.

Citește și:

Rareş Bogdan: Toate oraşele mari vor fi ale PNL

Lista finală a candidaților PNL la primăriile din județul Constanța

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar