Remus Negoi
Remus Negoi
Senatorul USR Constanța, Remus Negoi, a vorbit astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, despre punctul de vedere negativ primit de la Guvern în ceea ce privește o inițiativă legislativă care vine în sprijinul cetățenilor, elaborată împreună cu unul dintre colegii săi, Radu Mihail. 

Mai exact, demersul parlamentarilor face referire la obligarea autorităților locale de a dezbate și de a vota proiectele de hotărâre privind inițiativele cetățenești depuse în maximum 40 de zile de la înregistrarea acestora.

„Nu ar trebui să se mai întâmple ca până acum, ca astfel de inițiative cetățenești să zacă la sertar. Sunt demersuri care au în spate zeci, sute sau mii de semnături și care nu sunt supuse dezbaterii și votului în Consiliul Local”, a precizat senatorul Remus Negoi.

Chiar dacă proiectul ar veni în sprijinul cetățenilor, Guvernul a trimis un punct de vedere negativ cu privire la această inițiativă.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Din fericire acest aviz este doar consultativ și sper ca în ședințele de comisii ale Senatului sau Camerei Deputaților sau în ședințele de plen colegii noștri, indiferent de partidul din care fac parte să fie conștienți că vocea cetățenilor trebuie să fie auzită și luată în seamă, nu numai la alegeri, așa cum fac ei până acum„,

Senatorul de Constanța, Remus Negoi, ne-a adus mai multe detalii cu privire la demersul său în calitate de senator al Constanței:

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.