În memoria prof.univ.dr. Octavian Unc: În fiecare sâmbătă se oferă consultații, ecografii și analize gratuite la Clinica Medical Analysis

Pe pagina de Facebook a Clinicii Medical Analysis a fost postat astăzi un anunț referitor la oferirea de consultații gratuite pacienților care au nevoie pentru chirurgie generală, diagnosticarea patologiilor sânului, dar și pentru ecografii și analize gratuite.

“În memoria celui ce a fost Prof. Univ. Dr. Dumitru Octavian Unc, director medical al clinicii Medical Analysis, care a plecat dintre noi mult prea devreme la Ceruri, clinica noastră vă oferă consultații pentru chirurgie generală, pentru diagnosticarea patologiilor sânului, ecografii și analize gratuite (la recomandarea medicului, în urma consultației) în fiecare sâmbătă până pe 5 decembrie 2020. Ne adresăm pacienților asigurați sau neasigurați, cu sau fără bilet de trimitere.
Pentru programări, vă rugăm să ne sunați la nr. 0241550650.”, se arată în anunțul postat.

Publicitate
brands war Constanta noiembrie 2020 reduceri imbracaminte incaltaminte

Reamintim faptul că duminică, 25 octombrie, prof. univ.dr. Octavian Unc a trecut la cele veșnice în urma infecției cu COVID-19, pe fondul unor complicații preexistente.

Clinica de Chirurgie MACTA a fost inaugurată în 9 noiembrie 2006 când, în condiții de pionerat absolut, organizatoric și funcțional, în Constanța, în cadrul societății Medical Analysis SRL Constanța, profesorul Octavian Dumitru Unc a deschis calea unităților medicale cu profil chirurgical din aria dobrogeană, asumându-și riscurile și responsabilitatea practicării chirurgiei în sistem privat.

Pe data de 17 februarie 2007 se realiza prima intervenție chirurgicală, timpul scurs de la inaugurarea clinicii la primul pacient fiind explicat prin faptul că atât echipa managerială a clinicii MACTA cât și structurile sanitare ce trebuiau să avizeze funcționarea instituției erau la primii pași pe acest teren.

De atunci, s-au efectuat mii de operații din toată gama sancțiunilor și a patologiei chirurgicale deși profilul și structurarea clinicii sunt pentru „one day surgery”.

Citește și:

Prof. dr. Octavian Unc, unul dintre cei mai cunoscuți chirurgi din Constanța, a MURIT infectat cu COVID-19

Prof. Univ. Dr. Octavian Unc, condus pe ultimul drum

Pub
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar